Gs.v1p Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 neka mi neko odgovori posto treba za koji dan da uzmem wireless hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma21o Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 dosta ti je 64k, ali i da imash 512k ne mora da znaci da ce lepo da ti radi Quote SiD | 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gs.v1p Posted February 16, 2005 Author Report Share Posted February 16, 2005 a sto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killy Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Najbolje je 2,5mb to je da ti ni malo ne sece ali kao prvo moras da se preselis u ameriku,nemacku,sloveniju da bi imao taj protok posto u nasoj srbijici to kosta oko 1000000000$ Quote onlu War CRaft Frozen Throne 1.17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 neka mi neko odgovori posto treba za koji dan da uzmem wireless hvala unapred Bash bi voleo da vidim igru koja bolje radi on line sa manje protoka? :) Uzmi bre "za sve pare"... NEce da se baci Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gutzs Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 ja imam wireles i ok sljaka malo laguje pogotovo kaje sneg ili kisha :)) a dovoljno ti je i 64 k ako je protok konstantan ja imam 512 ali nije stalan opada tako da jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Pa sto veci to bolji :D al ne mora da znaci da ce dobro da ti radi,tako jedan rus na bnet-y,lik kad hostuje dotu laguje samo tako,a ima 10mbit.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma21o Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Ljudi, ako war koristi recimo 3kB protoka max nije loshe imati 5 za svaki slucaj, ali sve preko toga ne utice nikako na brzinu, onda je samo pitanje kuda putuju ti paketi, da li je veliko opterecenja linka provajdera, odklae igra tvoj protivnik i sl. Quote SiD | 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 neka mi neko odgovori posto treba za koji dan da uzmem wireless hvala unapred adsl ce biti dovoljan za ugodno igranje... :) Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts