Jump to content

KURIR TREBA SPALITI

Recommended Posts

Prvo,sta ako su se slikale,kao da je to nesto novo na ovom svetu?Niti je Kurir niti je ministarstvo svesno sta se sve desava po skolama,ovo je samo jedna stotinka u odnosu na realnost tj. ono sto se dogadja.

Sta ako se devojke zezaju,i treba da se zezaju! [:p]

Drugo,to sto oni kazu "dokazali su svoje znanje o sexu" ili tako nesto,ne znam vec, i treba da budu sexualno obrazovane jer im to znaci za ceo zivot,a drugo ne znate vi koje je to smaranje kad je devojka staticna u krevetu i nece da nauci ni da luduje...sve u svemu kad su takve 'stidljive' nema pravog uzitka u sexu.

Trece,bolje bi bilo da se bave nekim drugim,ozbiljnijim stvarima koje nam jebu i razaraju drzavu!Kao da zivimo na Karibima pa da imaju toliko luxuza da svoje strane i vreme posvecuju 'kesh-kolica' temama...

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"- Na?im najmla?im je unazad nekoliko godina ponu?en jedan pogre?an koncept kulture. ?to br?e i ?to lak?e do novca i popularnosti, postao je neki parametar uspe?nosti, dok su moralne i uop?te prave kulturne vrednosti ba?ene u zape?ak - isti?e dr Keki?."

znaci samo mogu kazem LOL LOL LOL LOL LOL dabogda crko doktor profesor KEKIC mamu mu je*** degenricni.Recenica "?to br?e i ?to lak?e do novca i popularnosti" JE MOTO SVAKOG NORMALNOG COVEKA NA SVETU nego sta treba da ucim celog zivota istoriju svog naroda i kulturu zabole me bre neverujem brate koji jadnici znaci tim ribama respekt sto su takve bre

Mislim da je chovek izmedju ostalog hteo da kaze kako se u procesu bogacenja i sticanja slave zanemaruju te moralne i kulturne vrednosti, npr. Karleusha koja mlati sisama dok peva neku retardiranost.

Takodje, ne mogu se bash sloziti sa drugim delom post-a.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

ne znate vi koje je to smaranje kad je devojka staticna u krevetu

aj objasni nam :)

nekako kapiram da je veci deo ovog foruma malo stariji od tebe .. ili bar onaj deo koji ovde postuje

@killygor...

aj plz procitaj sta su ljudi napisali pre nego sto krenes da objasnjavas :)

Ma dajte kako bre extra, zamislite da je to vasa sestra. Jel ste mozda u politici videli clanak na tu temu? Sa sve slikama?

A drugo je to sto je vecina danasnjih klinki sa nekim iskrivljenim shvatanjima gde je izgleda normalno da sa 13-14 godina se oblace ko drolje najvece, jure po klubovima do 3-4 i to radnim danima itd. Mislim aj sad ispade da sam ja penzos al da je moja cerka takva zapitao bi se gde sam pogresio.

Pink,Kurir i ostalu gamad treba spaliti mamu im jebem ...

a ta deca sto su ih stavili na naslovnu su za ceo zivot zigosana u ovaj nasoj jadnoj i bednoj srbiji i htele ne htele ceo zivot ce da kazu one drolje a verovatno su se samo zezale ... bad

Pink,Kurir i ostalu gamad treba spaliti mamu im jebem ...

a ta deca sto su ih stavili na naslovnu su za ceo zivot zigosana u ovaj nasoj jadnoj i bednoj srbiji i htele ne htele ceo zivot ce da kazu one drolje a verovatno su se samo zezale ... bad

Zasto bi im ovo zagorcalo zivot

Pa nisi se one tamo j.... vec samo slikale u spustenim pantalonama i slicno

Pa kad su stavili slike na net znale su da ce i neko iz srbije da ih vide