Roki Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Prvo,sta ako su se slikale,kao da je to nesto novo na ovom svetu?Niti je Kurir niti je ministarstvo svesno sta se sve desava po skolama,ovo je samo jedna stotinka u odnosu na realnost tj. ono sto se dogadja. Sta ako se devojke zezaju,i treba da se zezaju! Drugo,to sto oni kazu "dokazali su svoje znanje o sexu" ili tako nesto,ne znam vec, i treba da budu sexualno obrazovane jer im to znaci za ceo zivot,a drugo ne znate vi koje je to smaranje kad je devojka staticna u krevetu i nece da nauci ni da luduje...sve u svemu kad su takve 'stidljive' nema pravog uzitka u sexu. Trece,bolje bi bilo da se bave nekim drugim,ozbiljnijim stvarima koje nam jebu i razaraju drzavu!Kao da zivimo na Karibima pa da imaju toliko luxuza da svoje strane i vreme posvecuju 'kesh-kolica' temama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 "- Na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ne bih se slozio s tobom sa tim novcem i popularnoscu, al to sam ipak samo ja:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 znaci ti ne zelis nocac brzo nego ces da cekas do trideste god. pa pocnes da uzivas u zivotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 nisam to reko, a nije ni stvar u tome, ali nebitno... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 "- Na?im najmla?im je unazad nekoliko godina ponu?en jedan pogre?an koncept kulture. ?to br?e i ?to lak?e do novca i popularnosti, postao je neki parametar uspe?nosti, dok su moralne i uop?te prave kulturne vrednosti ba?ene u zape?ak - isti?e dr Keki?." znaci samo mogu kazem LOL LOL LOL LOL LOL dabogda crko doktor profesor KEKIC mamu mu je*** degenricni.Recenica "?to br?e i ?to lak?e do novca i popularnosti" JE MOTO SVAKOG NORMALNOG COVEKA NA SVETU nego sta treba da ucim celog zivota istoriju svog naroda i kulturu zabole me bre neverujem brate koji jadnici znaci tim ribama respekt sto su takve bre Mislim da je chovek izmedju ostalog hteo da kaze kako se u procesu bogacenja i sticanja slave zanemaruju te moralne i kulturne vrednosti, npr. Karleusha koja mlati sisama dok peva neku retardiranost. Takodje, ne mogu se bash sloziti sa drugim delom post-a. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ne znate vi koje je to smaranje kad je devojka staticna u krevetu aj objasni nam :) nekako kapiram da je veci deo ovog foruma malo stariji od tebe .. ili bar onaj deo koji ovde postuje @killygor... aj plz procitaj sta su ljudi napisali pre nego sto krenes da objasnjavas :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Ma dajte kako bre extra, zamislite da je to vasa sestra. Jel ste mozda u politici videli clanak na tu temu? Sa sve slikama? A drugo je to sto je vecina danasnjih klinki sa nekim iskrivljenim shvatanjima gde je izgleda normalno da sa 13-14 godina se oblace ko drolje najvece, jure po klubovima do 3-4 i to radnim danima itd. Mislim aj sad ispade da sam ja penzos al da je moja cerka takva zapitao bi se gde sam pogresio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 pink je sjebao sve!!! kada vidim neku retardiranu pevaljku koja niti ima glas niti pamet, nego samo baca sise svuda i kako sere da joj je bocheli inspiracija, sere mi se!!! slazhem se sa eXoDuS-om Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Pa vaznije su sise od glasa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ne vidim nishta strashno u tome shto su slike se slike pojavile i u novinama... u svakom sluchaju devojke nemaju chega da se stide. shto se tiche toga shto je rekao exodus, ja se ne bih preterano tangirao - ovo je bre 21 vek! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Mislim zasu :) Ima na http://www.kurir-info.co.yu/ naslovna strana sa fotkama... sa leve strane... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Ali demanti: "Ilija Mirović, direktor Pravno-birotehničke Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrblue Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 hm... a onaj bivshi direktor sto zna da je to pravna skola po njegovim reshetkama :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 hm da, nije kod nas, samo ne znam gde josh ima onako raspalih stolica bez naslona i klupa :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ne znam konkretnu školu, ali one klupe su univerzalni model "pionir i pionirka 1974" od drvne industrije trebinje.. /cheaperseats/ to su klupe kakvih ima u skoro svakoj našoj školi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Mozda onda ima i ovakvih klinkica u svakoj nasoj skoli :) Odo ispred zgrade da pravim zasjedu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Pink,Kurir i ostalu gamad treba spaliti mamu im jebem ... a ta deca sto su ih stavili na naslovnu su za ceo zivot zigosana u ovaj nasoj jadnoj i bednoj srbiji i htele ne htele ceo zivot ce da kazu one drolje a verovatno su se samo zezale ... bad Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Nishta, znachi pashce izvoz kadrova u Nemachku Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Nishta, znachi pashce izvoz kadrova u Nemachku Cenish, a? Eh... dokle vishe taj "odliv mozgova"... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Pink,Kurir i ostalu gamad treba spaliti mamu im jebem ... a ta deca sto su ih stavili na naslovnu su za ceo zivot zigosana u ovaj nasoj jadnoj i bednoj srbiji i htele ne htele ceo zivot ce da kazu one drolje a verovatno su se samo zezale ... bad Zasto bi im ovo zagorcalo zivot Pa nisi se one tamo j.... vec samo slikale u spustenim pantalonama i slicno Pa kad su stavili slike na net znale su da ce i neko iz srbije da ih vide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 da ali nisu ih stavile u kurir na naslovnu stranu a sta vise verovatno nisu ni na net one stavile te slike posto cisto sumnjam da bi one znale to da urade :-P Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 kurir je stavio te slike zato sto ce vise da zaradi kesa pa ljudi danas se sve vrti oko sexa.....gde god pogledate sex sex i samo sex Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Onda su dale nekom da stavi ili poslali Pa nemoguce da je i njima neko ukrao slike ko Severini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 ma velika stvar.. same su trazile.. shta se slikaju tako.. mislim to su samo deca.. shta li su se umislile..... pih.. stvarno nemaju ni gram mozga...... ja josh pricam o gramima... i to je mnogo za njih.... i josh jednom kazem.. Ako im je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts