_Gotti_ Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Polako rasciscavamo. Pozdrav gidra bolje mene i killygora da ste pozvali nego mrtvog cikoty nakazu ruznu :)))) GL ! ! ! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
killygor- Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 gidra bolje mene i killygora da ste pozvali nego mrtvog cikoty nakazu ruznu :)))) GL ! ! ! hehehe dobri stari crkota kakav je to debil od coveka ADMINI posaljite mi pass za loc-killygor acc posto mi je neko promenio pass email:dankom64@yubc.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted February 18, 2005 Author Report Share Posted February 18, 2005 Vidim killygore da ti nisu vratili stari nalog za rur? Pozdrav Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
killygor- Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 offtopic: pa da kao sto se moze primetiti btw ja sam postavio topic tamo u onom delu rur- **** pa nesto sli ocigledno niko od admina tamo nije pogledo : ( ADMINI posaljite mi pass za loc-killygor acc posto mi je neko promenio pass email:dankom64@yubc.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 offtopic: pa da kao sto se moze primetiti btw ja sam postavio topic tamo u onom delu rur- **** pa nesto sli ocigledno niko od admina tamo nije pogledo : ( sto da mu vrate kada je djubre, ide u textilnu nije zasluzio,mada i ja idem u mashinsku nisam nishta bolji :P Barem ne shijem zenske chizme za zimu :))) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killygor- Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 sto da mu vrate kada je djubre, ide u textilnu nije zasluzio,mada i ja idem u mashinsku nisam nishta bolji :P Barem ne shijem zenske chizme za zimu :))) hahaha lol O_O zasto si reko sto da mu vrate kad sam ja ja : ) ADMINI posaljite mi pass za loc-killygor acc posto mi je neko promenio pass email:dankom64@yubc.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 sto da mu vrate kada je djubre, ide u textilnu nije zasluzio,mada i ja idem u mashinsku nisam nishta bolji :P Barem ne shijem zenske chizme za zimu :))) Ma ti si za njega bre gospodin chovek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheMpa Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 ovi veze nemaju !!!!!!! :D zvezda je zivot , sve drugo su sitnice ..... smekery.CheMpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts