Sajro Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Jeeee, evo hteo sam da pochnem sa igrom i ono udjem na Dunemaul ili Shadow Moon i za par sekundi do minut ping se popne na 3000+ i onda ide lepo "disconected from server", tjao zdravo. Gledam sada, na Evropi (WC3: TFT) mi je ping 60-100, sajtovi mi se otvaraju normalno, veza ne puca... znachi nije do mene. Ovo je uzas, ne moze da se igra nikako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 do tebe je posto meni do jaja radi atm...kablic... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Kakve veze ima battlenet sa wow-om? :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 14, 2005 Author Report Share Posted February 14, 2005 Kakve veze ima battlenet sa wow-om? :-) Ama bash nikakve, nego sam hteo da kazem da mi SVE ostalo radi savrsheno sem WoW-a na bilo kom serveru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 U pa deshava se to redovno, ja na kraju ne znam da li je do moje usrane veze ili do servera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Meni je ping uglavnom od 50 do 200,najcesce je oko 90.... Mada ima i vremena kada bude po 2000 kada bas ume da zalaguje :) Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 14, 2005 Author Report Share Posted February 14, 2005 Blago tebi, ja uspem da odigram 5-10 minuta sada i onda skochi ping na 3000 i disc. Jebeno, chekao sam mesec dana WoW i sada kada ga imam... kita! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 ja trenutno moje ping probleme pripisujem veratu koji su smradovi najgori...a dokaz da je do njih je sto kada se rekonektujem sve opet radi savrshemo nego ini se istrupuju svakh 20ak min i onda serenda...idem uskoro opet do dunea i po prvi put na smoon da vas potrazhim pa cu dalje da vidim kako zeza veza =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 meni (kds cable 256k) je uglavnom ping oko 80-120 shto je podnosljivo .. danas sam imao problema oko konektovanja ono udjem i prsne mi veza i tako jedno 3-4 puta .. al kapiram da to nema veze sa njima nego sa nama Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 extra me smara kada igram sa hunterom i upadne u lag i onda se "probudim" sa pola helta pored mene neko zlo grize me =o) sa druge strane kod warriora to uopste nije problem, uletish, bijesh rage raste, svi veseli...mislim, warrior je lik za lagovitu vezu =o))) btw danas verat nije puc'o pu pu ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 slazem se :D ja sa magom solo u lagu same stiscem magije pa sta ispali ispali =))) u fazonu imam ritam tipa 2.4 .6 2. i to je to :D i onda u lagu onako tripujem coold down etc :D ULTRA SAM KRALJ Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Uvek mozete da ocekujete dis kada ste na RELAM-u koji ima high populaciju! A i samo pustanje WOW-a u Evropu izazvalo je velike probleme zbog kojih je inace bio i pusten prvo OB! Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts