Jump to content

Problem sa pingom u WoW-u

Sajro

Recommended Posts

Jeeee, evo hteo sam da pochnem sa igrom i ono udjem na Dunemaul ili Shadow Moon i za par sekundi do minut ping se popne na 3000+ i onda ide lepo "disconected from server", tjao zdravo.

Gledam sada, na Evropi (WC3: TFT) mi je ping 60-100, sajtovi mi se otvaraju normalno, veza ne puca... znachi nije do mene.

Ovo je uzas, ne moze da se igra nikako...

ja trenutno moje ping probleme pripisujem veratu koji su smradovi najgori...a dokaz da je do njih je sto kada se rekonektujem sve opet radi savrshemo nego ini se istrupuju svakh 20ak min i onda serenda...idem uskoro opet do dunea i po prvi put na smoon da vas potrazhim pa cu dalje da vidim kako zeza veza =o)

meni (kds cable 256k) je uglavnom ping oko 80-120 shto je podnosljivo .. danas sam imao problema oko konektovanja ono udjem i prsne mi veza i tako jedno 3-4 puta .. al kapiram da to nema veze sa njima nego sa nama

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

extra me smara kada igram sa hunterom i upadne u lag i onda se "probudim" sa pola helta pored mene neko zlo grize me =o)

sa druge strane kod warriora to uopste nije problem, uletish, bijesh rage raste, svi veseli...mislim, warrior je lik za lagovitu vezu =o)))

btw danas verat nije puc'o pu pu ;oP

slazem se :D ja sa magom solo u lagu same stiscem magije pa sta ispali ispali =))) u fazonu imam ritam tipa 2.4 .6 2. i to je to :D i onda u lagu onako tripujem coold down etc :D

ULTRA SAM KRALJ

� by Ivan_

alen je van konkurencije.

� by Ignis Dei

Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan

� by Alen

nije bitna strela nego indijanac.

Baseball Club Beograd96