Inorog Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 na serveru teldrassil sam driuid ljubavnica ( acc inorog ) il govorite gde ste vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arutha Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Mislim da svi odavde idu na Shadow Moon / PVP za pravljenje Alliance likova. Za Horde nisam siguran sta je reseno, Warsong ili Ravencrest. Ajde ljudi, Azdajo, Kole, potvrdite samo jel Shadow Moon. Arutha [Heroes] DragonFather of Heroes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Jel na Shadow Moonu beshe Colldorova ekipa isto Alliance? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 eh kupise svi diskove ne znam gde jos ima u gradu ako ima negde kont me na priv..... Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Ja sad idem po cd i onda ulazim na shadow moon kao alijansa a mislim da ce tako i vetjina ljudi ... nisam siguran za hordu .. ima na onoj temi konacan dogovor oko servera ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 12, 2005 Author Report Share Posted February 12, 2005 ok idem i ja da pravim char na shadow moon onda. acc inorog ime Ljubavnica .aj nemo da vas nema ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Heh kako sam ga navukao :PPPP Shalim se naravno ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 12, 2005 Author Report Share Posted February 12, 2005 bolje trchi u plato po igru nego shto ovde ljude navlachish :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 a ako je na Shadow Moonu ping milion i chekanje 2 dana? ljudi, pa niste ni dobili igru (upuceno ovima sa rura) a birate server? gde je tu mozak? ping na serverima ide od 200-2000 zavisi kako gde,a vi birate server po imenu.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Kada ce da puste one servere u nemachkoj? Ako ce uskoro onda najbolje nih da sachekamo malo nego posle da se non stop bedachimo na ovim... Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 12, 2005 Author Report Share Posted February 12, 2005 e evo me upravo sa moon servera , ima dosta laga trenutno. ok vremenom ce verovatno da se sredi ... shto se nemachkih servera tiche , ja nebih , neko vreme sa pichio DAOC na nemachkom serveru i nije mi se svidelo poshto neznam nemachki a i te kako je potrebno poznavanje istog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 shadow moon 350ms za mene ostlai josh vishe dunemaul mi je izabrao, tu imam 50ms, igram tauren shamana, nick Raekwon ako zelite da igrate tu, igrajte,ako ne idite na vashe servere,ja na neke od 400ms ne ulazim,a kamoli igram Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Jel na Shadow Moonu beshe Colldorova ekipa isto Alliance? ne Horda :) ebiga, nema veze, igracu Hordu na dva realma ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gundjal0 Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 bolje trchi u plato po igru nego shto ovde ljude navlachish :) Radno vreme Platoa je od do :) Posto sljakam do 22h ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arutha Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Ping ce vise manje biti isti na svim serverima. Naravno da je na Dunemaul najmanji jer tamo ima trenutno najmanje ljudi, zato automatski svim novim igracima bira taj server. Probao sam u proteklih par sati po par iz svih kategorija, English, German, French, pingovi variraju od 117 do 440. Na Shadow Moon-u trenutno 220 a na Dunemaul 120 pa skok na 447 prema tome dok se ne srede serveri bice lagovito svuda. Jedva smo se dogovorili za Alliance server pa bi bilo lepo da tako i ostane. Arutha [Heroes] DragonFather of Heroes P.S. Zaboravih da kazem da igram sa 64k ISDN, cisto poredjenja radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Naravno vidimo se na Shadow moon-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 na shadow moonu se vidimo onda Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Samo da kazem, da ne postoji sila koja bi me naterala da igram na NEMACHKOM SERVERU i da vidim 99.99% razgovora na GER! Vi kako hotjete, lepo se provedite sa nemcima na Shadow Moonu. Sretjno sa igrom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Bre ja koliko sam razumeo dogovor je bio da se ne igra na nemachkom serveru... mislim da taj server nije nemachki vec engleski (ne znam). Ma bre necu ni ja da igram sa nemcima.... edit: shadowmoon je engleski server Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 na shadowmoonu moze alliansa,ali je necu igrati dok me ne smori tauren shaman,znachi nece to biti skoro.. a to za ping,je glupost samo na dunemaulu je do 100, svuda je preko 400, barem meni (a imam za wc3/sc na bnetu 40 pinga, znachi najmanje u zemlji bukalno) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 HORDA dunemaul ALIJANSA Shadow moon END OF STORY !!!! KOME SE NE SVIDJA FALA DO VIDJENJA>. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 I second the motion! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 12, 2005 Author Report Share Posted February 12, 2005 nishta pichim na moon javljajte se acc inorog char ljubavnica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanne Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 shadow moon alliance Nick Van Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts