MasteR :) Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 1. Da li je moguce 2. Ako jeste-kako? 3. Ako sam uspeshno snimio :) - kako gledam? Hvala lepo... Plus da mi neko razjasni: Postoje: Unreal tournament Unreal Tournament 2 Ovaj poslednji - 2004? Znam da ima i josh jedan pre njega?... Thnx na zivcima :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted February 12, 2005 Author Report Share Posted February 12, 2005 Vidim, ti si pro, pa je najbolji savet shto si mogao da mi dash: nadji konzolne komande :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 kad kreirash ili se joinujes na neki server spustis konzolu i otkucas DEMOREC <ime demoa> da bi poceo da snimas.....kad hoces da prestanes ,spustis konzolu i otkucas STOPDEMO i tako se snimio svoj demo............ da bi ga gledao : spustis konzolu i otkucas DEMOPLAY <ime demoa> i kad ti dosadi gledanje spustis konzolu i otkucas STOPDEMO...... ako ti zafale neki fajlovi prilikom snimanja i reprodukcije imas sve na ovoj ovim adresama : Ut2k4 download ut2k4 utcompv15a Pozdrav i hf Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 ne postoji UT 2.. postoji : Unreal 2 - the awakening - to je single player i kul je igra :) mada prvi unreal.. eh... zlata vredi :) evo ti dl link za udemo manager : Direct Download link ka ga skines i unrear-ujes, iskopiraj *.dll *.int i *.u u Unrealtournament\sistem startujes UT, ides na mods i tamo imas "Demo manager" ponekad oce da zabaguje sa kamerama... samo da znas :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted February 13, 2005 Author Report Share Posted February 13, 2005 Xenomorph, izgleda da sam znao bolje od tebe, poshto ti nisi spomenuo Ut 2 :). Znao sam da je awakeing, ali nisam spomenuo :) Izvalio sam preko server komandi za gledanje, samo mi nije jasno jedno: moze li da se gleda iz prvog lica? Video sam da moze iz 3. i freelook, ali iz prvog me najvishe zanima :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 pazi ovo :) Aliases[**]=(Command=" BehindView 1 | Set Input b Beh0",Alias=Beh1) Aliases[**]=(Command="BehindView 0 | Set Input b  Beh1",Alias=Beh0) B=Beh0 ubaci ova dva aliasa na prve slobodne "slotove", i binduj na "b" ili "beh1" il "beh0". i kad gledas demo, samo stisni "b" jednom za 1st look, drugi put za 3rd person... narafski mozes da bindujes na koje oces.. ja sam stawio na "b" kao BehindView, owoono... da me asocira and stuff btwm ja owo sve dajem strogo za UT... posto sa 2k4 neam nikakve veze :)) a sa 2k5 jos manje Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
supastar Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 console commands postoje za sve zivo, ali se malo teze pamte. mozes h ida zumirash sa fov XX gde je XX broj na koliko ocesh zum...samo se to chesto gleda kao cheat.... shto se tiche demo-a, ima vrlo zgodan addon za UT99 (ako ti za to treba). zove se UT_Demo30beta.... ili ti Demo Manager.... Mozes hda nadjesh na www.total-instagibs.tk ili www.unrealadmin.org .... Mnogo je zgodnije, mozesh da stavish svaki match da snina, svaki OnLine Only.... i vrlo pregledno i jednostavno..... Probaj (u readme.txt je objashnjeno kako da instalirash...) btw: kada snimas hsa console, po defaultu snima demo u ..\UnrealTournament\System\Name_Of_Demo.dem nadam se da sam pomogao ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 kod FOVa je u multiplayeru mislim donja granica 80... tako da nema neke velike pomoci od toga , osim ako nisi nawikao da igras na 150, pa ti owo zumne kao zmaj Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
supastar Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 hmm ja ne znam koliko je, igram na UT od AE_Dragan pa je on sve namestio kako treba, ja sam druge stvari radio i malo i menjao, a to nisam ..... i ne treba....meni chak malo shire hvata kamera nego shto je normalno. shto bi znachilo da je zoom u - ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 najcuveniji fov svih vremena je 105 :) setimo se ko ga je imao, pa je valjda svojevremeno promenio na 104 :)) javiii se muhaaa :) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 hahaha.. ta izivljavanja su kewa... ja sam dugo igrao sa mouse sensom 3.73 Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts