Jump to content

Glupi Zakoni...


Recommended Posts

U Oblongu (Ilinois), zakonski je kažnjivo voditi ljubav za vreme lova ili pecanja na dan vašeg venčanja.

U Aleksandriji (Minesota), ni jedan čovek ne sme da vodi ljubav sa ženom ako mu dah zaudara na beli luk, crni luk ili sardinu. Ako žena zatraži, zakon nalaže da čovek mora da opere zube.

U Amesu (Ijova), muž, nakon sexa sa svojom ženom, ne sme da popije vise od tri gutljaja piva dok još uvek leži u krevetu sa njom ili dok je drži u naručju.

U Bozemanu (Montana), postoji zakon koji zabranjuje svaku seksualnu aktivnost između osoba suprotnog pola u dvorištu kuće, nakon zalaska sunca - ako su goli. Očigledno je da su ljudi koji nose čarape za vreme sexa i pederi bezbedni od ovog

zakona.

U Siux Falsu (Južna Dakota), svaka hotelska soba mora da ima dva kreveta. Ako par iznajmljuje sobu na jednu noć, između kreveta mora da bude bar pola metra prostora, a sex na podu između kreveta je zabranjen.

U Hastingsu (Nebraska), svaki gost u hotelu mora da dobije čistu i ispeglanu košulju za spavanje.Ni jedan par ne sme da spava zajedno go, niti sme da vodi ljubav ukoliko ne nosi tu majcu koju su dobili na recepciji.

U Njukastlu (Vajoming), postoji specijalna naredba koja izričito zabranjuje sex unutar velikog frižidera za meso, koji ima svaki restoran.

U Ilinoisu, državni zakon propisuje svim neženjama da prilikom razgovora sa neudatim ženama moraju da se predstavljaju kao "master" a ne kao "mister".

U Norfolku (Virdzinija), ni jedna žena ne sme da se pojavi na ulici, a da ne nosi steznik. Postojao je i specijalni službenik - inspektor za steznike.

U Merivilu (Misuri), sa druge strane, noženje steznika je zabranjeno. U objašnjenju stoji: " Normalnom Američkom muškarcu ne sme se uskratiti zadovoljstvo gledanja zaobljenog, nesputanog ženskog tela ".

U Kuer d'Alenu (Idaho), zakonom su zaštićeni parovi koji vode ljubav u kolima. Policajac ne sme jednostavno da priđe i zakuca na prozor. Ukoliko postoji i najmanja sumnja da se u kolima vodi ljubav, mora da policiskim automobilom stane na pristojnoj udaljenosti, zatrubi tri puta, a onda sačeka otprilike dva minuta pre nego što priđe kolima.

U Heleni (Montana), žena ne sme da pleše na stolu u salunu ili baru ukoliko na sebi nema bar 500g odeće.

U Liberti Korneru (Nju Džersi), zabranjeno je da ljubavnici zatrube dok vode ljubav u parkiranim kolima.

U Karlsbadu (Nju Meksiko), zabranjeno je da parovi vode ljubav u parkiranom vozilu za vreme pauze za ručak na poslu, osim ako na prozorima kola imaju navučene zastore.

U Floridi, ako ste neudata ili razvedena žena ili pak udovica, ne smete da skačete padobranom subotom poslepodne.

U Termontonu (Juta),ženama je zabranjeno da vode ljubav sa muškarcima dok se voze bolničkim kolima. Ako uhvate ženu kako to radi, biće optužena za sexualno zlostavljanje, i njeno ime bice objavljeno u lokalnim novinama. Ništa od ovoga ne važi za muškarce.

Link to comment
Share on other sites

boze me sacuvaj koje gluposti

ali gde ovde ima logike :D

U Floridi, ako ste neudata ili razvedena

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Link to comment
Share on other sites

...i da dodam ovaj zakon od juce koji sam "osetio na svojoj kozi":

U SRBIJI AKO TI JE TELEFONSKI RACUN 4600 DIN, IMA DA PLATIS 5500 DIN

JER NA TVOJ RACUN IDE I PDV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BEM IM OCA LOPOVSKOG! [}:)][}:)][}:)]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Link to comment
Share on other sites

pa pdv se na telekomunikacije plaća umesto nekadašnjeg poreza od 20%, što znači da je neznatno pojeftinilo (pdv je 18%), ne kapiram u čemu je tu problem..

niggeru, ako su ti naplatili i porez na promet od 20% i pdv od 18%, prijavi ih dinkiću i uzmi svojih 500 dinara :))

Link to comment
Share on other sites

ogroman broj zemalja ima takve zakone, uglavnom su to zakoni koji imaju milion godina, ali nisu izbaceni, tipa u engleskoj jos vazi zakon da ne smes da bijes zenu posle devet uvece:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

pa ne trebas da bijesh zenu uopste.. bilo da je devet uvece ili devet ujutru.. auuuuuuuuuuu

ti imas jeftiniju ulaznicu jel?:)

u tome je fazon, zakon je star nekih 300 godina i jos uvek vazi. fazon je sto pravis buku ako bijes zenu uvece, zato je zakon donet. ali su zaboravili da ga poniste...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

e pa sad.. kad su zaboravni....

pazi molim te pravis buku kad bijes zenu uvece... ma nemoj... oni umesto da zastite zenu oni stite ljude od buke.. pazi koja gloopost!

jebiga, tako bese nekad...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...