coll Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 http://www.worldofwar.net/tabard/ Super stvarcica ;b EDIT: cyRo izbrisi jedno "r" iz naslov topica, pise se Tabard :) greska ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 evo ja sam ispravio.... Eh , bice lep taj dan kada budemo dosli do tog dela da pravimo Tabarde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Ne mogu da editujem naslove topica, jbg. Mozhda neki drugi moderator mozhe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 cyro i meni je trebalo malo dok nisam provalio =o)) elem dole levo imash moderation options...tu se menja naslov a ne u edit post kao kad si sam poster prvog posta u topicu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 "bice lep dan kad budemo imali tabarde"?! covece pa to ti je nedelju dana igre a i manje... mi smo na beti imali tabarde...a na retailu ce biti ludilo... na dam se da ce moja gilda biti na istom serveru, a ako ne nadam se da cemo se sresti na nekom battle groundsu Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 cvil =o( ono na kraju tretjeg reda 1. strane je najpriblizhnije sto imaju vuku => =o((( u sredini tretjeg reda 1. str. ima dvogalvi orao = cool ako smo u nacio fazonu ;o) bordure (trim) - 2, 3. i 6 kosturi su kao 3D, mani je 5. najleplja kad sam video znak za beskonachno na 5. strani = smeh "spajdermen" str 7, zeeeka str 8 i japanski/kineski zmajevi na str 9 su extra =o) takodje, ima burence ;o) al nema krigla sa pivom =o)) a ima i slepi mish za Betmene =o))) also Free, mislish da cemo za 10 dana imati 10 golda "na bacanje"? =o) vi'sh ti koja smo mi bre ekipa sve cemo da spiskamo na kurve i pivo @Colldo & cyro beshe bilo je nesto u US beti da im ljudi shalju tabard logo predloge pa ce oni da ubaciju...jel to gotovo ili mogu oni pechevima josh da dodaju?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 hehe....ima dobri ravi tamo negde u elwyn forestu cini mi se ma opusteno ...... Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts