fatboy Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Na TV Metropolisu ce se svakog cetvrtka u terminu od 21h (pocevsi od ove nedelje) emitovati emisija LOUD namenjena ljubiteljima elektronskog zvuka. Najavljeno je puno dobrog materijala, intervjua sa poznatim DJevima, bice reci i o DJ opremi, o celoj toj prici, itd itd... ...Uglavnom mnogo bolje od ove emisije GO PLAY na B92... E sad, moze li neko od vas da grebuje ovu emisiju u nekom hi-quality AVI-ju na kompu ? Svaka epizoda ce trajati po 25 min...bice ih oko 10-tak... ...pa ako ima nekoga ko moze ovo da odradi neka se javi ovde! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 Ae bre mrmoti, nemo sad kao niko nema TV tuner i to... Mrdni guzicom da ne bi radila VEKNA !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 nemam ni tv tuner ni metropolis :) iscimaj kruka, ima on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 iscimacu ja lucky-a (drugog lucky-a) da mi da epizode na dvd-u ionako se stalno pali kako ce ih svima dati ionako mi duguje neshto :\ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 ma gde da ti da, ja pitao te organizatore da mi polsalju u vrsac da emitujemo ovde na lokalnoj televiziji, a oon ladno "moze....al za 600e mesecno!!!!" jesi ti siguran da to mos nabavis? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 pa mogu ja da nabavim al ne znam dal bi bilo u redu da vi to pustite na lokalnu tv stanicu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 Pa naravno da necu da pustam na TVu, treba mi za mene licno, ako traze kintu za emitovanje znaci da su ozbiljna produkcija i ne zelim da me neko tuzi zbog usranog videa od koga nemam ni dinara emitujuci ga ovde lokalnoj kmetovskoj populaciji koja svaki vikend onanishe na FOLK HAUS BEND i sl. dostignuca... Ae mi nabavi to leba ti... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 emitujuci ga ovde lokalnoj kmetovskoj populaciji Aha!!! Znaci kmetovi... Stakore bre!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 Aha!!! Znaci kmetovi... Stakore bre!!! silent, rat ! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts