Jump to content

steelpad

GcV.Bjeli

Recommended Posts

Zainteresovani nek mi se jave na mail ivan@g3org.com da se dogovorimo oko detalja. Robu bih narucio sad kad sam resio carinske probleme, i dosla bi definitivno do kraja meseca.

Znaci ovo je neka vrsta preordera, da znam da kazem coveku sta da trazi. Sve iskljucivo preko maila.

podloge za miseve

Steelpad 4S (40.00e)

Steelpad 4D (24.80e)

Steelpad QcK+ (19.95e)

Steelpad QcK (14.95)

Steelpad S&S - with sleeve (38.46e)

Steel Cord holder (19.95e)

Steel Cord holder - light (14.95e)

Icemat padsurfers (6.00e)

Steel S&S padsurfers (6.50e)

jebem li ga... nisu ni skupi recimo u odnosu na func koji je kad sam ga ja uzimao nekada daaavnooo bio oko 40e

takodje xtrac je kod truje bio oko 20e cini mi se a on je podloga u rangu qck+ (platno, cak su i slicni)

ni jedna moja cena se ne razlikuje extra mnogo od sajta tj od cena u danskoj (oko 5e je razlika u ceni, a postarina bi izasla mnogo vise)

bjeli a jel bi mogle negde da se isprobaju podloge :D

ono da se lepo vidi koja najbolje lezi jer preko sajta nije to to

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

4s sam probao i ne dopada mi se

a jel 4d podseca na func sa rapave strane ili ne ??

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

@Casper

4D je bolji za mx500, broj je 064 2292682, mada je najlakse da se dogovorimo mailom

mail sam ostavio gore jer je preko PM-a malo prekomplikovano posto ih dobijam MNOGO na dan

@killy

cim dobijem javicu ti, samo mi posalji na ivan@g3org.com sta bi tacno uzimao jer mi je mnogo veliki cim da sastavljam liste i sl od postova po raznim forumima i sl

Znach ... :)

Oces da kazes da je bolje da kupim 4D i da igram na hrapavoj .

Nego da kupim func i da igram na glatkoj . Iako sam navikao na glatku !

Imam mx500 !

Mislim ako me ubedis mogao bi da kupim i 4D od tebe posto planiram da kupujem za koji dan ... i koliko ce me kostati da mi je posljes do nisa mislim postarina (ako moze sve u dinarima ?)

pardon nisam iskapirao posto je veci deo topica ispred bio 4D vs 4S nisam obratio paznju pa sam mislio da se na to odnosi

necu da ulazim u func vs 4D ... kapiram da je to vec stvar ukusa i slicno, mada se meni licno steelpad podloge vise svidjaju od ostalih :)

cena podloge koja bude vazila (ne bi trebalo da bude promena u odnosu na navedeno na prvoj strani, ali nasi porezi su cudo pa da se ogradim) + postarina do nisa (tome vec ne znam iznos)

• Create New...