GcV.Bjeli Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Zainteresovani nek mi se jave na mail ivan@g3org.com da se dogovorimo oko detalja. Robu bih narucio sad kad sam resio carinske probleme, i dosla bi definitivno do kraja meseca. Znaci ovo je neka vrsta preordera, da znam da kazem coveku sta da trazi. Sve iskljucivo preko maila. podloge za miseve Steelpad 4S (40.00e) Steelpad 4D (24.80e) Steelpad QcK+ (19.95e) Steelpad QcK (14.95) Steelpad S&S - with sleeve (38.46e) Steel Cord holder (19.95e) Steel Cord holder - light (14.95e) Icemat padsurfers (6.00e) Steel S&S padsurfers (6.50e) web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 jel mozes neke slike da stavis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 www.steelpad.com - imas slika koliko volis :) web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Nisam znao da su tako skupi (u odnosu na ostale podloge) ... istina nisam ni gledao cene do sada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 jebem li ga... nisu ni skupi recimo u odnosu na func koji je kad sam ga ja uzimao nekada daaavnooo bio oko 40e takodje xtrac je kod truje bio oko 20e cini mi se a on je podloga u rangu qck+ (platno, cak su i slicni) ni jedna moja cena se ne razlikuje extra mnogo od sajta tj od cena u danskoj (oko 5e je razlika u ceni, a postarina bi izasla mnogo vise) web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Daleko od toga da sam rekao da deresh ljude, pricham o cenama na njihovom sajtu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 ne nisam mislio u tom fazonu - nego kao poredjenje jesu skuplji od ostalih ali ne nesto mnogo, a za moje cene sam spomenuo u smislu da ne bi bilo mnogo jeftinije ni da se uzimaju u inostranstvu web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 bjeli a jel bi mogle negde da se isprobaju podloge :D ono da se lepo vidi koja najbolje lezi jer preko sajta nije to to -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 pazi imam ovde 4S - koji su Hs-ovi pa mozes da ih probas stvar je u tome sto cu ostale modele sad tek naruciti (izuzev onih koji su za nagrade i koji se ne mogu otvarati) web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 4s sam probao i ne dopada mi se a jel 4d podseca na func sa rapave strane ili ne ?? -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 da... to bi bilo neko najblize poredjenje web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 bjeli kazi mi preporuku koja od tih podloga je za mx310 a da nemoram skejtove da qpujem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 4D / S&S ... uz njih imas cini mi se i skateove u kutiji ako oces platno onda qck+ web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Steelpad S&S - with sleeve (38.46e) izimam ako je su sleeve skejtovi onda gg btw sta ti je ovo Steel Cord holder (19.95e) Steel Cord holder - light (14.95e) Icemat padsurfers (6.00e) Steel S&S padsurfers (6.50e) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 prva dva su drzaci za kabl, a druga 2 su skejtovi web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 jel neko isprobao s&s ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@sper Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Mozes li da ostavis kontakt telefon, posto na PM ne reagujes??? www.polovniracunari.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 ee bjeli qpujem 100% ajde reci kako da se nadjemo da qpim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@sper Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Ima li neko iskustva ili savet sta je bolje za MX 500 4D ili 4S, razlika u ceni ne igra ulogu... www.polovniracunari.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 @Casper 4D je bolji za mx500, broj je 064 2292682, mada je najlakse da se dogovorimo mailom mail sam ostavio gore jer je preko PM-a malo prekomplikovano posto ih dobijam MNOGO na dan @killy cim dobijem javicu ti, samo mi posalji na ivan@g3org.com sta bi tacno uzimao jer mi je mnogo veliki cim da sastavljam liste i sl od postova po raznim forumima i sl web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Znaci oces da kazes da je bolje da kupim 4D za mx500 od func-a, iako ne igram na hrapavoj strani ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 17, 2005 Author Report Share Posted February 17, 2005 da, jer ce ti mx300 i 500 (ne i 310 i 510, ne znam zasto ali tako je) bagovati na 4S web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Znach ... :) Oces da kazes da je bolje da kupim 4D i da igram na hrapavoj . Nego da kupim func i da igram na glatkoj . Iako sam navikao na glatku ! Imam mx500 ! Mislim ako me ubedis mogao bi da kupim i 4D od tebe posto planiram da kupujem za koji dan ... i koliko ce me kostati da mi je posljes do nisa mislim postarina (ako moze sve u dinarima ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3org Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 pardon nisam iskapirao posto je veci deo topica ispred bio 4D vs 4S nisam obratio paznju pa sam mislio da se na to odnosi necu da ulazim u func vs 4D ... kapiram da je to vec stvar ukusa i slicno, mada se meni licno steelpad podloge vise svidjaju od ostalih :) cena podloge koja bude vazila (ne bi trebalo da bude promena u odnosu na navedeno na prvoj strani, ali nasi porezi su cudo pa da se ogradim) + postarina do nisa (tome vec ne znam iznos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts