Jump to content

Tuzan dan...

exile

Recommended Posts

Eto poslednji dan bete, okupili smo se svi u Stormwind-u na glavnoj kapiji gde smo zajedno sa Infernalom cekali kraj sveta....:)

Bilo je mnogo lepo, svi su pevali, zezali se, skinuli se goli (zenski charovi,mrrrrrr [:p] )

Fantastichno!

Evo screen-ova, pomeshanih malo sa jucerashnjim raid-om na orgrimmar, gde je oko 300 aliance playera nasrnulo na hodru i sve zivo poubijalo :)

Cyro ko je sad gay elf a? Pobili smo vam i crossroad-e i ceo ogrimmar , stigli do thrall-a, steta sto nemam taj screen. :)

http://noc.verat.net/~coka/

Brate kada ste imali mnogo bolju organizaciju... nama su Undeadovi prsli prvi :) nedo' bog da si bio u Undercity-u jer sam najveci lvl bio tamo ja i ortak lvl15 :)))) svi otisli na svoje druge akauntove iz Alijanse i krenuli na Ogri.. hehe onaj cepeli je samo dovodio vrele momke iz Alijanse :))) i onda izadje vest "STIZE HORDA" mi svi cekamo cepelin pun lvl60 Taurena & stuff a ono izadje max 6/7 likova oko lvl30 :)))))))) znas sta je bilo? Videli gomilu Alijanse ispred Ogrija i samo vidis logout i vratili se kao gej Elfovi :))) PICKE!

Zato sam ja sklopio pakt sa Elficama da me ne ubijaju a da gledam kako igraju onako gole :)))))))) brate jedna ruka je bila na mishu druga na paji! :))))))))))))) Hahahhaha lol lol :)

Baj d vej, snimio sam kamerom ceo taj zavrsetak... :-)

,Feb 8 2005, 11:12:29] Logicno je da alijansa bude organizovanija, to su ljudi, IQ, kapish?

Maaa daaa, to shto ti hotjes da budes zhenski Elf Priest ne znachi da su sada odjednom deca iz Alijanse pametna. Moj Warlock Undead ima bash veliki intelekt pa sada ti vidi shta tjes... a i moj lik > tvoj lik u svako doba dana i notji! ;}}}}

1. ne diraj boleta koji ce da bouncuje i danceuje naked sa svojom NE priesteskom, to je njegovo Eluneom dato pravo!

2. horde igraju individualisti i sumnjam da su imali inicijativu da se brane (jer je open beta kao bla bla...) ALI ne daj bozhe da se nadje 3-4 organizovana guilda za horde strane, na tom serveru alijansa puca samo tako...

Najjacha je fora bila kad sam krenuo sa Paladinom da igram, ono 5. - 6. lvl tek, i neki mali raid bio kod Stormwind-a, tj. u onoj shumi gde su noob-ovi u sustini. I sad trchi neki tauren sa undead-ovima bog zna koji lvl i sad ja ih pratim (Naravno ne napadam, da se ne ukljuchi pvp) , i Tauren me provali, i onako stane i mahne mi i kao poljubi me i nastavi da shiba neke lvl 40 guardove hahaha :D

Bas sam se smejao, do jaja trip skroz :))

A i bio je isto trip kad smo trchali negde na raid-u blizu crossroads-a u onoj pustinji, znaci trchimo nas stotinak i stoji jedan troll pored puta, i mashe kome stigne hehe :)))