phantomq Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Jel gledao neko bilo je na eurosport-u!? Bilo je vise nego smesno! Jos malo i K1 se pretvara u americko "rvanje" :( Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 nisam gledao, al brate, onaj bob sap je takav debil da je to strasno:) stvarno sramota, a i akebono je isto smarac... boniaski je meni najjaci... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 bash sam hteo da napishem kako bi ta borba bila mnogo smeshna bre.onakva masa protiv lika sa staklenom bradom lol Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 nisam tolko perceptivan:) koja borba, ko ima masu, a ko staklenu bradu? sap - masa, staklena brada akebono - masa, malo manje staklena brada boniaski - / :) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 sap brada,bono vishe mase:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 meni su obojica smor, ali je sap stvarno neprevazidjen:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRoDo BaGiNS Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 cek jel to bila neka repriza onog novogodisnjeg k1 finala ili nesto novo? Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 gledao sinotj na eurosportu nekog debelog sa novog zelanda vs nekog brazilca, znzci ovaj debeli ima 30 kila vishe, ali ga je brazilac dobio na poene...smesno u svakom slucaju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 znaci bob sapp ima 170 kg .... [ samo :) ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Ako se ne varam, Sap i Akebono su se tukli u okviru MMA-a. To nije K1. I taj fajt ima mozda i chitavih godinu dana. Bio je i Ignashov kako skenjava nekog lika koji preferira parter kolenom u facu, jel' da? Sap nema staklenu bradu. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 ma jok,dodushe ne pratim bash k1 ali 2 od 3 mecha koje sam geldao zavrshio je na patosu od dva puta manjih likova koji su upravo iskoristili ovu njegocu slabost i koji su pored tog jedva uputili i neki drugi pristojan udarac. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Â jedva uputili i neki drugi pristojan udarac Moje vidjenje je potpuno drugachije. Sap posle svog inicijalnog jurisha jedva uspeva da dishe, kamoli da drzi gard (koji je inache bushan kao sir) tako da on uglavnom trpi surove batine tokom celog mecha. Npr.zanimljiva scena u borbi sa Bonjaskim je bila kad se Remi uhvatio za konopac jednom rukom i udario par puta Sapa nogom, istom i krajnje providno, ali ovaj jednostavno nije mogao da uradi nishta drugo sem da stoji i prima udarce! Tako je svaki put, pogledaj gde su mu ruke, kod stomaka... ponekad se seti da uvuche bradu i isturi rame, ali dzaba, nije to dovoljno. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 ma da se slozimo da je vuna i nikakav borac;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Jeste, ali opet su mi njegovi mechevi najzanimljiviji. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRoDo BaGiNS Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 taj fazon wulfgare sto se tice meca sa Bonjaskim al meni je to bio slag na tortu posto sam ga gledao posle celog takmicenja u tokiju. Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 sap je indijanac tukao sam ga u osnovnoj!!! Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 taj fazon wulfgare sto se tice meca sa Bonjaskim al meni je to bio slag na tortu posto sam ga gledao posle celog takmicenja u tokiju. Jes', samo loshe shto se malo skandalozno zavrshio mech. btw mogao je da nastavi, samo da je hteo ... no dobro, nije morao, a ovaj se stvarno nechasno poneo Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 gledao sam k1 nekoliko puta i onaj boniaski pa nema mu ravnog :D sabija lik Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRoDo BaGiNS Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 jel ste gledali sinoc? prekinuli su sa jebenim tenisom a taman je trebao da bude mec sa sapom najzanimljiviji je bio poslednji sa onim "zelena beretka" i onim francuzom miqdom or somethin' a najsmesniji sa onim debelim amerom i onim malim japancem uvek zaboravim kako se zove Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts