Wulfgar Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Jesen na Cetinju Pocela je jesen u nasem gradu.Umrlo je vise ljudi. Kao i u svakoj jeseni meni ih je zao, ali Zivku Orlandiju bas i nije. On cesto kaze da tako mora i treba. A kad mu je brata majka gadjala medju rogove nije tako mislijo. Domacice spremaju zimnicu. Ja sam srecan. Grad je pun lisca a tata kaze da bi smecari trebali da idu u kurac jer ovo vec treca jesen kako nista ne rade. Od ove jeseni nam strasno faljiva struje u kucu, pa mama kaze za elektrodistributere to su jedna govna, a nije tako mislila na tom nacinu kada nam je kuca bila puna struje. Ove jeseni i ja sam kao i mnogi drugi smo se zaljubili u istu curu. To je mala od pasenoga-Vera. Ja je zovem Vjera jer me stid da se odvajam od drustva. I ove jeseni ptice su posle na jugu. Rode i vrapci i slavuji su ostali. Meni ih je zao jer su one male i nezasticene, pa bi ih mnogi mangupi mogli ubiti namrtvo. Djed kaze da su one pticiji proletarijat, a nije tako mislio kad nam se roda posrala na ficu, pa je tata jurio do Spadijerskog vrha. Djed je tada slomio nogu, a tu rodu je ubio ujak Vlado dva dana poslije golijama rukama. On kaze da se branila ka covjek. Meni je bilo zao a zao mi je i djeda koji je slomio nogu. Ali mi je zalije rodu jer je djed ziv a roda ne, a mislim da bi rodi bilo milije da je ujak Vlado slomijo nogu a da je ona ubila djeda pod Spadijerski vrh. Mada bi meni bilo mrznije. Ja isto mislim da bi najbolje da se ujak Vlado posra djedu na ficu i da ga je djed ubio sjekirom, ka sto je htio babu jedan put, a da se roda ne mijesa. To je radi toga sto me ujak Vlado (rak ga izijo) slepio uglavu kad sam prnuo pred direktorom Oboda pa ga je bilo stid od mene.Od kad je ubio rodu jos mi je mrzniji. Brat od tetke mi Vojo, je ka svake jeseni kupio petarde kod Paljevica u Donje Polje. Oni nemaju para za ljeb pa prodaju petarde. Meni ih je zao. Baba kaze da su dobri ljudi, a nije tako mislila kad su joj zapalili garazu dje je djed i njegovi penzioneri igra fircik u pare. Jesen mi je jos draga radi strika Zelja sto dolazi sa broda. On je bogat covjek i dosta je zgodan. Svaki put s broda dovede novu strinu,pa ode na brod. Poslije ih mi tesko izbacimo iz kuce. Nedjo kaze da te zene siljemo kod njega jer mu ih je zao da se svade s majkom po vas dan. A nije tako mislio kad mu na kocku u pecinu posle tri plate pa je ijo u nasu kucu. Ne znam sta bi jos pisa od jeseni. Jos sem da je volim i njeni plodovi nama djeci daju vitamine da bi smo postali jaki. Komentar: Obrati paznju na genitiv.Tema je promasena Radencevic Slaven VI 3 Ocjena: nedovoljan (1) Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Ovo sam vec negde chitao... Odakle si skinuo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Ovo djete kanda imade IQ od 80... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 ovo je bilo u novinama... klinac je ovo napisao kao pismeni :D i dobio keca a rad je zavrsio kod ministra prosvete :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 da da vidim ja da mi je poznat sastav ...... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 ovo rules. ali ovo: "a tu rodu je ubio ujak Vlado dva dana poslije golijama rukama. On kaze da se branila ka covjek." priceless Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Ja isto mislim da bi najbolje da se ujak Vlado posra djedu na ficu i da ga je djed ubio sjekirom!!! ownage Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 kako je jako:)) i shta je ministar rekao? el bilo kul? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Bas originalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 6, 2005 Author Report Share Posted February 6, 2005 Eto, nisam ni znao to za ministra. Odakle si skinuo? Burazer negde nashao, pa sachuvao u notepad-u. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Ja je zovem Vjera jer me stid da se odvajam od drustva. pwned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Lepo sam se nasmejao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Ali mi je zalije rodu jer je djed ziv a roda ne, a mislim da bi rodi bilo milije da je ujak Vlado slomijo nogu a da je ona ubila djeda pod Spadijerski vrh. Mada bi meni bilo mrznije. lmao... wrishtanyeee Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 ovo je neka zajebanicja...............nije valjda da ima ovakih:) kad malo bolje razmislim.... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 lik je inteligentan i duhovit, nego mu je bila kretenska tema/nije znao sta da pise/smorio se, pa uzeo da sere namerno ovako debilno, sto je ukapirala i uciteljica i kontam da bi mu dala peticu da stvarno nije promasio temu, zato mu je i rekla za genitiv, kao, sve je kul, plej vit da gejm i to...zar stvarno mislite da je rad otiso do ministra zato sto je retardo? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Jos sem da je volim i njeni plodovi nama djeci daju vitamine da bi smo postali jaki. :D :D :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 vrh Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 pa neko u prici je retard, ili decko, ili ministarstvo :) pa nije niko retard, aj ti napisi ovako nesto u sestom razredu? jeste da je previse iskarikirano i bezobrazno, ali ne mozes da poreknes da je genijalno:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 znam par ljudi za koje je ovaj pismeni pojam:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 7, 2005 Author Report Share Posted February 7, 2005 znam par ljudi za koje je ovaj pismeni pojam:J Dule? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 ahaha, jebite se:) ali ne, kad pogledate realno, taj lik koji bi u sestom razredu stvarno pisao ovako, on ne ume da pise:) mislim da je lik pravio fazon i dalje:) suvise je rofl:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Dule? Tvoja sestra:)...pre ce biti da je u pitanju nas nesudjeni drug na forumu i najveca shtekara u smederevu:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 wule morash da pazish kad tovarish doo/uleta poshto ih ima pa odma rizikujesh vishestruku odmazdu:J pretpostavljam da ste svi chuli urbanu legendu o kap kap kap kap kap kap kap kap... sastavu:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Da,da kako bese tema? "Kap vode u bunaru". Tako nesto... Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts