skrimke Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 fora je da igra treba da bude igriva a ne realna uzmimo za primer quake dzabe ti realnost ako ide na ushtrb igrivosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 u cs:s sniper je maximalno pojachan ... to je ono sto je shit a ne brzina igre.Taman u 1.6 stavili da nema quick switch a ono u cs:s #1 ima quick switch-a #2 ko stavi max. detalje primetice da okvir od sajpera moze da sluzi kao ogledalo [vidish iza sebe a ne moras da se okreces] #3 strahovito je precizan pri hitcu bez zoomiranja... edit.nisam instalira novi update pa ne znam dal je od gore navedenog neshto ispravljeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 pa, ako nam ga nametnu, a hoce... svi cemo ga mi igrati e sad, treba dosta da se dotera... ali potpuno se slazem sa konstataciom da NEtreba da bude realan, jer se tu puno gubi na igrivosti... a dok se ne dotera valjda cemo svi kupiti dobre kante i pomiriti se sa sudbinom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 cpl je od leta (sada vec proshlog) zvanichno prihvatio sorce ali ne znam da li ce se igrati kod nas....ja sam za ali.... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 cpl je od leta (sada vec proshlog) zvanichno prihvatio sorce ali ne znam da li ce se igrati kod nas....ja sam za ali.... Pa ako su ga oni prihvatili znachi da ce i mi da ga pihvatimo :) . Ako ne prihvatimo to bi bilo kao sto ovi igraju jos 1.5 a mi se ischudjavamo !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Nema to veze od moje kante i konekcije.PC mi ga dobro podrzava ali sa 56k ništa ne mogu a matorci neće da mi uplate ADSL Jedino da krenem da pljačkam igraonice onda bih mogao da platim Nempojma, dok je CS 1.6 imao protok 40kBs, CS:s ima oko 4kBs (tako me lik ubedjivao, nisam lichno video) shto nije nemoguce. Tako da bi teoretski mogao da radi na 56k. A shto se CS:s-a tiche, svi smo bacali hate-ove na 1.6 kad se pojavio, a sad svi igramo, tako tje biti i sa source-om. Samo da igraonice nabudze mashine. Poshto serwer mora da ima ultra mnogo ram-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts