xomi Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 e ovako...posto znate da age moze da se igra preko modema...nezavisno od interneta...takoreci direct-play...i da rpi tome vrlo solidno radi...vec imate uputstvo o podesavanjima pre igre i uopste o tome kako igrati preko modema na mom[jako ne posecenom:(((] topicu...pa da opet kao sto rekoh po 300 put dam predlog... jel oce neko da igra ovako...i da je iz bg-a...?... ako znate neki drugi vid igranjapreko neta a da to ne podrazumeva originalni CD samo recite...posto imam kablovsku pa sam siguran da bi to sve dobro radilo...?!?!?!?... jel neko zainteresovan da napravimo neku ligu ili nesto slicno[nezvanicnu za pocetak...nadam se da bi nas RUR community u tome podrzao:)]...?... jel ima ovde uopste sanse da AoE II zazivi kao mp igra...?... itd... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Brate ja bih ali poshto sam dilaup smara me cela stvar. Dao bog da zazivi adsl i da se raspe malo i po provinciji i imash (bar jednog) redovnog agera u vidu mene. Do tada nishta. :( Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 5, 2005 Author Report Share Posted February 5, 2005 Brate ja bih ali poshto sam dilaup smara me cela stvar. Dao bog da zazivi adsl i da se raspe malo i po provinciji i imash (bar jednog) redovnog agera u vidu mene. Do tada nishta. :( pa moze preko dial up-a...samo reci jesi li blizu bg-a...?... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Pa tesko da ce AoE 2 da zazivi sad kad je u ocekivanju 3 Deo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 pa moze preko dial up-a...samo reci jesi li blizu bg-a...?... Sombot tj. okolina. Znachi mrka kapa. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 5, 2005 Author Report Share Posted February 5, 2005 ostali..."is there anyone else"...?... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 ja hocu da igram aoe mada sam vise nego zardjao jer ga nisam igrao dobre 2-3 godine a i taktiku sam zaboravio bas kao i redosled razvijanja ehh al' igrao bi sve jedno...... samo da te pitam xomi, kako si zamishljao da igras preko modema ako imas kable ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 17, 2005 Author Report Share Posted February 17, 2005 imam i 56k klasichan i cable modem...posto povremeno koristim i obican net...tako da mi je stalno prikljucen... nisam ni ja igrao preko neta ne pamtim...nema protivnika susha bre...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts