Wulfgar Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 ODLOZEN!!! Hahahahahhaha, jesam li te makar na sekund naterao da pomislish da nije mozda izashao, a G? From d horsis maut Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Wulfgar + new topic = nameshtaljka ;) uostalom G!!! ima sve postapoc news grupe direktno ubodene u venu, tako da uvek sazna vesti prvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 ma bre to je stara vest manje vise al je nisam postovao jer otprilike nikog ni ne interesuje :) mada vrlo dobar intervju bash sam se obradovao infou iz njega... neka ga odloze josh malo samo nek bude dobar kao sto ga najavljuuju btw cali znas me bolje nego moja rodjena majka :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 btw cali znas me bolje nego moja rodjena majka :P Imam awareness perk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 ja sam chuo da je izasao pre par dana.. gde? kako ? sta? mozda ruska verzija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 moz neki link ? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 dal nisi mozda prochitao o tome da je demo procureo koji zapravo nije ni bio demo nego neka alfa verzija igre iz 2002 godine i koju su svi zapravo i ocrnili jeR tad to nije bila ni 20 %zavrshena igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 7, 2005 Author Report Share Posted February 7, 2005 Ili mozda jeste demo, koji je toliko losh da su morali tako da ga se odreknu? Ima i takvih mishljenja... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 ma daj kakav bre demo.. nije ni bio na zvanichnom sajtu uopshte nego na nekom danskom/holandskom ne secam se.. i datumi fajlova na njemu su bili iz 2002 godine :) verovatno je bio tech-demo koje se obichno prezentira izdavachima kad hocete da ih ubedite u rane tehnicke detalje igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts