Jump to content

burger girl :)

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ovaj burger vec vidjam 3x na slikama .. koji je to lanac fastfooda shto ima ovo ?

btw poslednje masovno prezderavanje koje sam imao je bilo negde oko 2.5-3kg samo mesa (razno) + 2 palachinke u shatou + 0.5l belog vina + 1 turska kafa (sve u restoranu Chachanin pre jedno 2g)

posle toga sam samo mogao da lezim na krevetu 5h i vichem "jaaooo"

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ja mogu da se takmicim u jedenju palachinki.... mmm :)... znaci palacinke.. nemam meru za to.... samo neko mora da plati.. netjem one pravljenje.. jedem iskljucivo kupovne :).. one lepshe.. :).... prem da ne odbijam ni kad neko spremi.. al ove druge bolje..

a sto se tice ove cure na slici sto jede onako.. mislim da malo nije normalna... il je zestoko izgladnela..ima svakavih pacijenata.. jbt..

ja mogu da se takmicim u jedenju palachinki.... mmm :)... znaci palacinke.. nemam meru za to.... samo neko mora da plati.. netjem one pravljenje.. jedem iskljucivo kupovne :).. one lepshe.. :).... prem da ne odbijam ni kad neko spremi.. al ove druge bolje..

ma kakvo takmichenje u kupovnim palachinkama .. ja ne znam ko bi mogao da pojede dve kod 'pinokija' ili 'glumca' i da ne umre od shecera =))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ma kakvo takmichenje u kupovnim palachinkama .. ja ne znam ko bi mogao da pojede dve kod 'pinokija' ili 'glumca' i da ne umre od shecera =))

aa...braatee..one iz pinokija su "slatka smrt" :))))

... ja sam vise tip za tecnost ;)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

aa...braatee..one iz pinokija su "slatka smrt" :))))

... ja sam vise tip za tecnost ;)

mislish slatko gushenje .. jel ako se sluchajno zajebesh i uzmesh bez ananasa ili banana ono nema shanse da pojedesh jel u jednom trenutku ce ti se gornji zubi zalepiti za donje =)

za technost ?

milic, ivane, kada otopli hocete ponovo da pravimo one rostilje kod mene, u rduku-su ?

shto se mene tiche chim otopli negde pochetkom marta .. zemo

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

milic, ivane, kada otopli hocete ponovo da pravimo one rostilje kod mene, u rduku-su ?
jel ovo retorsko pitanje?;))

mislish slatko gushenje .. jel ako se sluchajno zajebesh i uzmesh bez ananasa ili banana ono nema shanse da pojedesh jel u jednom trenutku ce ti se gornji zubi zalepiti za donje =)
secash se kada je drale za opkladu jeo s dva suva priloga + eurokrem i to bez da pije bilo koju technost.hasao je pola sata;))

zvali su ga duplo ljuto;)

btw.kad smo vec kod hasa.shta bi sa zelenim drvetom u parku?jel se to otvorilo ili je neshto drugo u pitanju?

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

sinoc, kad sam krenuo kuci, svratio sam do pinokia i uzeo dve palacinke - jednu slatku i jednu slanu. slanu sam slistio za pet minuta ali sam pola slatke bacio. pogresio sam jer sam izabrao sva tri suva priloga. kapirao sam - volem kokos kolache, volem nutelu, volem plazmu => dakle volem i sve njih zajedno...

ali ne, bilo je zaista previshe i pretesko.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad