bolkonski Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Pored Duffa na Konjarniku i na autokomandi, ima jedna ogromna pekara + picerija + rostiljara (sa istim stvarima kao Duff) prekoputa studentskog doma Lola u bulevaru. Jeo sam i mnogo je. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 ,Feb 8 2005, 20:39:12] Pored Duffa na Konjarniku i na autokomandi, ima jedna ogromna pekara + picerija + rostiljara (sa istim stvarima kao Duff) prekoputa studentskog doma Lola u bulevaru. Jeo sam i mnogo je. iliti pekara Bulevar? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 tacnije bulevar peciva ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 iliti pekara Bulevar? :) bas nisam video da ima u ''bulevaru'' nekih hibridnih pljeskavica :D jedino sam video gurmansku kolika je :D i kako se crveni a ovo ostalo sve normalno Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 U Bulevaru jedino pizze valjaju... zapravo, upravo sad jedem jednu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Shta lupash? :) Odlichna im je pljeska, sendvichi su solidni, a palaichinke su skroz cool :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 koliki majmun treba da budes da das nekom kyntu za palacinq... ??? kad lepo mozes d aiscimas kewu da ti napravi zl0 palacinki i da se prekines like a hog Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 koliki majmun treba da budes da das nekom kyntu za palacinq... ??? kad lepo mozes d aiscimas kewu da ti napravi zl0 palacinki i da se prekines like a hog To i ja kazem... Uvek sam sebi mozesh mnogo bolje da nafilujesh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 +v za pljeske i slane palachinke u bulevaru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 kad lepo mozes d aiscimas kewu da ti napravi zl0 palacinki i da se prekines like a hog Meni keva kaze: Idi kupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 sto se tica dafa, dobar je, odlicno je sto je onaj olskul rad da sam trpas priloge, a ima ih da gi ima da nigde nema Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Rantz (AKA resident madness) kaze da je najlepse kada kupis tek ispecen vreo hleb i drknes tu veknu tako straight bez icega...ili eventualno uz jogurt... Posle ti se lepo naduje trba i osecas se ultra-sito! Znaci svi pravo u pekaru i svako svoju veknu na EKS !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 da upravo tako nema nista lepse vruceg hleba i jogurta ubitacna kombinacijaj preporucujem svima :D Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 ja ne mogu tako sam hleb da jedeem. mozda bi i mogao da pojedem ceo, kada sam jako gladan, ali ne prazan. namazao bi margarin uzeo jogurt i udri ;) i kada sve to pojedes, lepo podrignes i legnes, bog te nece videti narednih 12 sati, dok se sve to svari ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 niko ne komentarise opanak ili belo sa susamom iz duff-a...:))) bolkonski...jel su u tom duffu imena tipa krasti burger i tako to ili...?...ako jesu onda je to isti duff... jbote za godinu dana ce biti jachi od meka...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Shta lupash? :) Odlichna im je pljeska, sendvichi su solidni, a palaichinke su skroz cool :) uf palacinke su stvarno coolisa ,suvise da na nekim drugim mestima kostaju isto palacinke kao i u bulevaru ali su tamo manje i losije ,tako da je bulevar za to konza ali ipak sto se tice palacinki naj mi je amica :P Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Shta lupash? :) Odlichna im je pljeska, sendvichi su solidni, a palaichinke su skroz cool :) uf palacinke su stvarno coolisa ,suvise da na nekim drugim mestima kostaju isto palacinke kao i u bulevaru ali su tamo manje i losije ,tako da je bulevar za to konza ali ipak sto se tice palacinki naj mi je amica :P Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 koliki majmun treba da budes da das nekom kyntu za palacinq... ??? kad lepo mozes d aiscimas kewu da ti napravi zl0 palacinki i da se prekines like a hog Hm, ono.. od 18 godine ne zhivim sa svojima, pa nisam bash u situaciji da idem 1000km zbog palachinke ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 pa nije bash ni teshko sam napraviti palachinke ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Ukoliko nemash nishta pametno da radish ;) Sobzirom da mogu da zaradim da kupim sebi palachinku, shto bih se cimao? :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Jbt. pojela je neptunski sendvic!!! Sta joj se desilo posle toga...su je odvezli kamionom u bolnicu ili sta??? Mislim da kad bi pojeo toliki sendvic (a nkad ne bi uspeo, a necu ni da pokusavam) da bi momentalno prestao da disem. Crap... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 ogladneo sam gledajuci ovu pljesku Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Ovakvu sam pojeo prekjuche... za nekih 45 minuta... nego ch1zra... neki ovde nemaju kevu... A s tretje stranke... bash se pitam kakvi ljudi dolaze kod ovoga u lokal chim niko ne mozhe da pojede to chudo od pljeske koje i nije nishta sada ispeshali... Mislim, evo, juche sam imao ruchak sa devojkom i pojeo sam pola kile tjuretjih fileta, 250 gr. pomfrita, 0.5 kg. zelenisha, 300gr. salate sa rezancima (kao neka hladna pasta), pola kg hleba (ne pola hleba vetj tri chetvrt:) i to sve zalio sa pola litre soka, i pojeo posle toga 10tak keksitja (onaj oblandani keks kako se vetj zvashe) i to izadje oko 2 kg.... a to pojedoh za nekih 20 minuta sve... tako da ne zrazuem chemu frks oko ovoga :))))) (razumem reklamu za kafitj... ali eto... morao sam i ja neshto da odvalim da se rasanim... a sada idem da radim :))) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 jebo te, zlajo, koji si ti kapacitet.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 ma to on da se pokaze pred devojkom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts