_Gotti_ Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 Dok sam trenirao foodbal morao sam da depiliram nogee .... ali sada kada sam pceo da se drogiram zaraslo sve :))) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 ,Feb 2 2005, 03:05:52] ne mogu da verujem da dlake na nasim telima izazivaju ovako dubokoumnu raspravu. Imam pitanje za devojcice na forumu: Jel vole muskarce sa dlakama svuda, samo dlakama ponegde, ili fine kulturno izdepilirane skroz? Hmmm.... Posto je Dz vec rekla "hvala bogu da su i muskarci poceli da se brijaju" onda predpostavljam da voli fine kulturno izdepilirane skroz ili eventualno ponegde. U tom slucaju se slazem sa njom kao i vecina devojaka. Zasto bi samo mi morale da se smaramo sa tim dok vas boli q a i vi ste mnogo dlakaviji od nas tako da bi stvarno bilo super kada bi svi tipovi poceli da se depiliraju, a po napredovanju ovog topika vidim da to nije daleko :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 Hmmm.... Posto je Dz vec rekla "hvala bogu da su i muskarci poceli da se brijaju" onda predpostavljam da voli fine kulturno izdepilirane skroz ili eventualno ponegde. U tom slucaju se slazem sa njom kao i vecina devojaka. Zasto bi samo mi morale da se smaramo sa tim dok vas boli q a i vi ste mnogo dlakaviji od nas tako da bi stvarno bilo super kada bi svi tipovi poceli da se depiliraju, a po napredovanju ovog topika vidim da to nije daleko :))) pa ono....... ne znam, stvar je u dogovoru ako bi curicu tako neshto extra palilo,......... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 sta se 3pujete svi kao depilira se gay ovo ono roki depiliraj se zabole te dojaja je ja se depiliram pred letnji raspust, a da imam para uradio bih trajnu depilaciju celog tela i ne depiliram se zato sto mi dlake smetaju nego zato sto izgleda extra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 Sve je ovo gay varijanta... Navlaci vas neki peder... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L i K Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Ma da BRE rokni depilaciju, ja znam par likova koji BRIJU celo telo, ruke, noge, grudi....sve.... treba ti oko 25min da obrijes celo telo, a brijes se dva puta nedeljno..laganica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 (edited) . Edited October 28 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Pa da, volim skroz depilirane! Ili bar sa shto je manje dlaka mogutje Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Dz jel ti neko rekao da sam skroz izdepiliran ........:DD:D:D:DD::DD::D:DD:D:DD:D:DD:D:D: Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 jel tebi neko rekao da ona voli obrezane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 nije :D... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts