manson Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 http://www.daemonica.com/ Sad naleteo negde na netu ovo, kazu izlazi Q1 2005,znaci uskoro :) Jel cuo neko nesto o ovoj igri, G? Deluje onako na prvi pogled odlicno, ima par skrinova i trejler na sajtu. Evo par zanimljivosti sa sajta Daemonica features: engaging and immersive storyline detailed and realistic 3D environments enhanced enviromental effects intriguing characters with unique personalities easy to handle yet thrilling action fights potion-making raising of the Dead optional quests various endings Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Greshish. Ovo je skroz u mojim mogucnostima (iako zapravo nije ako gledash brojke). "Evil Genius" ima ovakvu zahtevnosti i njega mogu da pikam bez seckanja u 1024x768x32. Ako je dobar engine, shljakace. Jedino da me ne zajebu kao ovi shto su radili Warhammer: 40 000, shto ti uopshte ne da pokrenesh igru ako nemash 256 RAM-a. O igri... Koliko ja kapiram sve se vrti oko jednog grada? Throughout the game the player will explore the gloomy surroundings of the slowly dying city of Cavorn, Next! Ne, ozbiljno, mozda to i ne bude toliko loshe, ali ja bih se zapitao da li ce ovo uopshte stici do nas? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 sad cu malo da shvrljnem posajtu/forumu nisam do sada zapazio ovaj naslov... bilo bi fino da je neki medieval al bez magija :P shto je skoro pa nemoguce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts