Corey Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Da li bi ste hteli da napravimo jedno olupljanje sada za raspust u nekoj od igraonica i opalimo malo kantericu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 video sam ja okupljanja slicnog tipa koje je organizovala doticna persona...:))) bilo je 3-je ljudi[u najboljem slucaju...:)))]... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 pa pokusaj da organizujes posto vec stavljas 17 topika o skupljanju....gl sa organizacijom Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 2, 2005 Author Report Share Posted February 2, 2005 Ovo je jedan jedini koji sam postovao.Nego cekam da vidim kolko bi njih doslo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H0t!x Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Pazi nije ti losa ideja samo je problem sto se vecina nas sa foruma svaki dan vec vidja dole u metrou,tako da nema razloga za neko okpuljanje itd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 upravo tako hote Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 o boze idi u metro cs okupljanja 24/7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts