Melkor Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 Dobar vam je sajt ;) Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 [quote name='Ve Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Da li neko igra sa Gnomovima? :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 ne za sada koliko znam... ali u retailu cu jako da budem gnome mage :D ili roga posto se pokazala kao extra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 lol Tiki yay whoo gratz! =o)) na Worldofwar.net imash stranice posvetjene svakoj klasi, tamo na svakoj od njih trazhish talent tool za tu klasu... takodje 4 da record...nije worldofwar.net sajt WWN guilda nego je WWN guild proistekao iz sajta...ima razlike =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_cRuis3r Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 ima li neko mozda neki account vishka za betu?! PLS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Kole ja sam clan WWN guilda :) :) Offtopic: Mi smo prvo bili Empire pa nam je WWN ponudio forum kako bi ga koristili. Kasnije su se Elly i Rush pridruzili pa se sada moze reci da je www.rpgforums.net (naravno, WoW deo) WWN Guild Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 cim vecina kupi igru (govorim za ove na rur-u), pravicemo guild Igrace znaci rur-ovci, ovi moji pancevci (cak njih dosta, i jos dvojica veoma iskusna sto se tice ogromnog broja kvestova, na americhkim serverima su bili po 50+ lvl-i...), i WSG ako hoce da nam se pridruzi. Lucky ce da otvori poseban deo za wow na forumu, mislim tako je on obecao , tako da cemo ovde i u igri da se sastajemo... Za leadera iliti guild mastera cemo kasnije da se opredelimo, onom ko ima najvise vremena i koji je najvredniji u sustini ce da bude :) Vecina ce biti alliance, sto mi je u sustini jako drago, necemo morati da se delimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Bas je gej to sto ste Aliansa, sto ne Horda bre? Sada sam saznao da ce mi stric biti u Engleskoj u to vreme, kako cu isqsno da nabavim CE! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 cim vecina kupi igru (govorim za ove na rur-u), pravicemo guild Igrace znaci rur-ovci, ovi moji pancevci (cak njih dosta, i jos dvojica veoma iskusna sto se tice ogromnog broja kvestova, na americhkim serverima su bili po 50+ lvl-i...), i WSG ako hoce da nam se pridruzi. Lucky ce da otvori poseban deo za wow na forumu, mislim tako je on obecao , tako da cemo ovde i u igri da se sastajemo... Za leadera iliti guild mastera cemo kasnije da se opredelimo, onom ko ima najvise vremena i koji je najvredniji u sustini ce da bude :) Vecina ce biti alliance, sto mi je u sustini jako drago, necemo morati da se delimo... umm, sounds very good :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 pazte ovo je cool i bitju deo te priche ali po n+1vi put nadam se igranju i alijanse (na serveru gde je horda brojnija) i horde (na serveru gde je situacija obrnuta) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 A sta da probate da igrate na serverima gde ce vecina guildova da igra? Mi smo poceli dogovaranje sa nekim guildovima i spremni smo da joinujemo na isti server (bez obzira na lag) Bice ista situacija kao i na US serverima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Ali alliance, totally gay Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Ma daj da nadjemo lepo neki server koji najmanje laguje i svi palimo na njega... Necu bre non stop da mi laguje wow (ko zna koliko cu meseci da ga igram)... Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 chek bato, laguje ti sa kablom??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 eh lag... ne ti laze ... :) modem beta... 40 karaktera u pecini dozivim 2 laga u sat ipo kvesta... kad bacam magije i samo se nadam da me neko nije dovatio kako u party igraju stvarno ok likovi *(uglavnom sve preko 20 nivoa su igraci sa mozgom) oni te hiluju tauntuju buffuju i odvlace enemy-a znaci to nije strasno nisam jos doziveo 100 na 100 a i tu ako bude lagovalo jebi ga... do tad ce biti nesto bolje nesto lepse :D misim na net Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 chek bato, laguje ti sa kablom??? Ma ovde kod nas pustili neki usrani link i laguje maximalno :-((( Nisam mogao ni CS da igram preko dana (dok sam ga igrao) :-(( Samo tamo negde posle 2-3am radi okey. Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 cekajte recite mi nesto. ja sam kupio neki pirat za 300 dinara. e kako ja sad da igram? jel to beta ili sta? gde imaju upustva za patchovanje, IP itd??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 fingolfine EU open beta je gotova = sada samo da kupish original igru u platoru/gdelivetj za nedelju dana i tako da igrash... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts