ubizza Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 dakle da li je neko pokusao da optimizuje i da li zaista bolje radi modemska veza kada se optimizuje na nacin opisan u onom fajlu koji je postavljen u gore navedenim podesavanjima za q3 netplay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 ma ne eeee .......... to je neki pijani ortak sa sajberfajta.org pisao jer je teo sve da zajebe i da ispadne car! majku li mu njegovu.... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 pazi moguce je ali ti opet zavisi od provajdera kod koga uplacujes sate ili flat ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubizza Posted January 29, 2005 Author Report Share Posted January 29, 2005 ej nemojte mi se smejati sto ovo pitam ali... tamo pise "cable modem" i drug me ubacuje da ono ne vazi za ovaj moj "klasicni".. jel to to ili..? (NE SMEJTE MI SE!! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Onaj fajl shto sam stavio za daunload je za cable modem/dsl ruter,.. A link do podeshavanja (na sajberfajtu) i u samom topiku deo '????? 56 (software, ms compression)' i 56k hardware compression su za analogne dajl ap modeme. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 ej nemojte mi se smejati sto ovo pitam ali... tamo pise "cable modem" i drug me ubacuje da ono ne vazi za ovaj moj "klasicni".. jel to to ili..? (NE SMEJTE MI SE!! :)) Procitaj ovo: http://www.netgames.co.yu/cs_bez_laga.htm http://www.netgames.co.yu/cs_bez_laga_2.htm i obrati paznju na stelovanje "FINAL INITIAL TRANSMIT CARRIER RATE" jer ti je on u kvejkolikim igrama vazniji od FINALL RECEIVE CARRIER RATE kao i sho je lepo napomenuto u textu i ISKLJUCHITE SVE TELEFONE PO KUCI!!! nemoj ta te zbuni sto je kao primere deniro koristio "kanter" naravno sve to zavisi od centrale i modema, jer ako nemozes da menjas centralu menjaj modeme za stelovanje modema upotrebi ovaj program http://downloads.pcworld.com/pub/new/inter...mtuspeed410.exe meni su se najbolje pokazali na Alcatel centrali Speedcom ISA hardverski na P1/233 ploci i Lucent Agere kad sam promenio plocu na P2/i810 bez isa slota i sa njima sam veselo igrao po celej evropi 5 godina . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Rispekt matori !!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts