Zlajonja Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Tilda Swinton, James McAvoy, Ray Winstone, Dawn French Genre: Adventure/Fantasy Director: Andrew Adamson Studio: Walt Disney Pictures Opens: December 25th 2005 Story: Based on the classic CS Lewis novel, four siblings are sent to live with a mysterious old man in his large mansion. It's there they discover the enchanted world of Narnia by entering through a wardrobe, and the stage is set for a classic battle of epic proportions. idete lepo na sajt: http://www.apple.com/trailers/disney/the_c..._of_narnia.html i tu tjete natji lep tizer gde lepo pokazuje shta tje to zapravo biti.. iako je dec 25. mislim da ovaj naslov u mnogome obetjava... :) Oni koji nisu prochitali knjizgu neka je prochitaju.... inache... za neuputjene.. a i ja sam bio do skoro dok nisam prochitao lososa sumlje... (Adams Daglas) ... Daglas Adams je uchestvovao u seriji istoimenoj iz osamdesetih... i tako... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 seriji istoimenoj iz osamdesetih... Gled'o. Vidim neshto mi poznat zaplet. To je na 3K bilo, zar ne? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 27, 2005 Author Report Share Posted January 27, 2005 chini mi se... ali je bilo prokleto jako davno... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 1, 2005 Author Report Share Posted February 1, 2005 Ehm... vidim da nikoga ne zanima... ali ste barem mogli pogledati trejler i retji neshto u smislu - humpf... obetjava... humpf sranje! ugh! glupost ili tako neshto... mislim... ako se neko totalno odushevi oko nechega... barem bi neka pazhnja trebala biti usmerena u tom pravcu ;) Inache... pomerili su rok prema 12.-tom dec. i chini mi se da tje chak da bude do oktobra gotovo... :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 meni se gleda Quote oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 2, 2005 Author Report Share Posted February 2, 2005 Hvala Dz! Ulazhem glas protiv polne diskriminacije ;) ! :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 11, 2005 Author Report Share Posted February 11, 2005 Ehm, izvinjavam se na naprasnom ozhivljavanju umrlosti topica, no jedna stavka mi ne daje mira... naprasno onako chisto iz neke znatizhelje... poshto sam malo procunjao i gledio oko ove hronike narnije... i pogledam svud po malo o njoj i skontam da je ovo najprodavanija i najchitanija knjiga lirsko-epske fantastike za decu na svetu....... kobilito rekao? :) ono shto je bolestno u celoj prichi... ne postoji srpski prevod.... dough! :) (u narodnoj biblioteci srbije... to je ona najvetja.. gde radim... nema ni oridjinale na engleskom... (ima na poljskom :DDD) ) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Blago tebi poshto znash poljski. Uradi prevod, uzmi kintu. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts