Jump to content

Problem oko lapatopa adaptera...

Zlajonja

Recommended Posts

Ne, ne morate me mrzeti, nije u pitanju moj adapter, niti moja rachunaljka nego od nekoga kome sam obetjao pomotj... pa rekoh da pitam ovde medj struchnjacima :)

Znachi, adapter je Toshibin i na ulazu je klasika 100V - 240V~ 1.2A-0.6A 50-60Hz

izlaz je 15V _i_ 5A

Eh sada... jel zna neko gde mogu da dobijem/nadjem relativno normalne cene kod nas adapter koji tje imati taki autput, i josh mi je jedan mali problem sa pinom na kraju (kako se to chudo uopshte zove...?) koje chudo ulazi u komp a u fazonu je da je zhenski chinch ali ne bash klasichan... kako da kazhem? :)

Elem... Majstor je rekao toj osobi da taj adapter koshta 75 eura ali mora da se poruchi iz inozemstva i to je zbog carine (pazi molim te) josh 25-30 evritja... tako da je po meni to besmisleno...a vi mi recite, cenjene koleze.. da li je on to dobro srochio ili samo otje na brzaka da zaradi lovu.. ?

i pooooomoootjtjtjtjjtj!!! :)

hvala....

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

original adapter od toshibe verovatno i košta toliko, ali bih ja pogledao po standardnim elektronskim radnjama kao i kod likova koji poručuju stvari iz onih konrad kataloga..

ima jedna radnja u svetozara markovića (malo iznad lutrije), druga je onaj radio klub koji ne znam gde je..

a možda da probaš preko neta, direktno kod tošibe ili neki online store..

Eto vidish... :)

Nego... zanimljivo... odem u Svetozara Chmarkovitja i kad tamo lik mi pogleda ono chudo i ispostavi se da je najdebilniji kvar, tj. najjednostavniji i mogutjnost opravke je 90 posto shto je odlichno jer pre toga je bila 3-4%

i sutra idem da podignem to chudo pa da vidimo shta tje biti sa kutjom...

inache, taj lapetope bih ja trebalo da kupim od te jedne zhene kada ona bude uzimala zamenu (chitaj novi) a ovaj ima bateriju preko 3 sata shto je fantastichno jer skoro i nisam chuo da ima laptopova sa vishe od 2 h ... no ja se i ne razumem u laptopove pa pricham kao da sam pao sa krushke...

e i da... zanimljiva chinjenica, skroz off topic... gledam sada mail i nisam dobio ni jedan... houuraah.. to je prosto chudo jer mi na dan stizhe oko 40 bulkova i po 10tak ovako mailova ochekivanih... strava :)

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"