GcV.Bjeli Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 (skinuto sa yu.forum.politika) " Slobodna tema na pismenom... VI PISMENI ZADATAk IZ THE BOOKS OF KNJIGE JEZIKA RADJEN Kako sam izio govno svakako Bijo sam I ja nekad maleno dijete I tada zivijah skro mnijem zivotom, bas ka I sad. Ali draga nastavnice bilo je I zajebanih dabna, bas ka I sad, u mom djetinjstvu, napravljenom od 2.000 (slovima dvije hiljade dana) dana. Ispricat cu vi jedan dozivljaj, tuzan alilogican, koi se zbijo kad smo ja I Ljubinko Zilnik, moj pokojni drugar is djetinjstva, imali po ses (6 godina) godina. Ljubinko Zilnik, djecak iz komsijskih odaja bjese mirno dijete, republikanac po poreklu (potice iz republike srpske), dobar drug, a najvise sto mi se kod njega svidjase bjese se pokojna Vidosava Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Vas nastavnice molim da o ovome nikome ne priznajete nista, I ako bi moglo jedno 4+ jer bih volijo da imam tu ocjenu." otvorio srce nastavnici .............. a inace sta se sve lik nakakiko uzas Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 e da... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Jako. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Hahahaha, ovo je vrh... 10 minuta smeha.. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemananas@ Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 jbt kako je providno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts