Smith_bre Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Podigao sam server za cs 1.5 sa adminmod-om 2.50.60 i StatsMe 2.8.3 ! Problem je u tome sto statsme nece da prijavljuje informacije kad te neko ubije gde te je taj pogodio....! StatsMe je instaliran i rade negove ostale funkcije.Da li neko zna u cemu je problem! Da li neko ima predlog za neki dobar mod kao sto je statsme??? kako se instaliraju modeovi za LogD koji su u sma file-u npr. plugin_map_random.sma??? Da i je neko uspeo da instalira novi psychostats2.3 i da radi normalno?? Ja imam problem sto mysql nedozvoljava psychostats-u da napravi folder iako sam u stats.cfg podesio mysql password??? Pozdrav i hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Generalno StatsMe 2.8.3 je losha verzija... U fajlu pod nazivom 'statsme.cfg' cesh naci parametar 'sm_menupassword "***"'. Kad se konektujesh na dedicated server u konzoli ukucaj statsme_menu, pa tu shifru; Pojavice ti se meni, pa ti izaberi koje funkcije statsme-a ce da budu omogucene, a koje ne. Za modove ne mogu da ti objashnjavam preko foruma... Meni je radio Psychostats normalno, ali se ne secam tachno koja verzija... Za vishe informacija, kontaktiraj me na PM... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 btw kada vec spominjete statistike i te neke modove,trebala bi mi pomoc da nadjem jednu,naime pre par dana sam skinuo demo od 4k mangiacapra , znaci verovatno poslednji njegov pov i on je tu na nekom ffa serveru,pravi genocid medjutim to je u bukvalnom smislu ffa , znaci spawnuje ih bilo gde na mapi i nema bombi a jedna runda traje mozda 5 minuta (verovatno ima da se podesava) i nema da si mrtav,nego cim te roknu odmah se pojavljujes : ) aj ako neko ima neki link ili ideju koja je to statistika neka pomogne : D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
evoker Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 kakve to veze ima sa statistikom? gomila servera je takva, boomtown npr. i sto je najgore uvek su puni puncati, tako da jedino sto mi pada na pamet je da pogledas na njihovom sajtu npr :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 btw kada vec spominjete statistike i te neke modove,trebala bi mi pomoc da nadjem jednu,naime pre par dana sam skinuo demo od 4k mangiacapra , znaci verovatno poslednji njegov pov i on je tu na nekom ffa serveru,pravi genocid medjutim to je u bukvalnom smislu ffa , znaci spawnuje ih bilo gde na mapi i nema bombi a jedna runda traje mozda 5 minuta (verovatno ima da se podesava) i nema da si mrtav,nego cim te roknu odmah se pojavljujes : ) aj ako neko ima neki link ili ideju koja je to statistika neka pomogne : D CS-Deathmatch Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Da, to je DeathMatch mod i mozesh ga naci ovede: http://www.amxmodx.org/compiler.php?mod=2&...ore=0&go=search Nadam se da umesh da ga instalirash... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smith_bre Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 Stare verzije psychostats-a 1.9.x rade i jednostavno se namestaju .....ali psychostats2.3 mi pravi problem sa mysql-om!!! da li neko zna kako se instaliraju modovi za LogD koji su u sma file-u npr. plugin_map_random.sma??? Hvala na linkovima i predlozima!!!! Pozdrav!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts