Niko Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Pravimo multigejming PRO klan koji bi okupljao ozbiljne igrache sa nashih prostora ili iz dijaspore. Namera nam je da se formiraju sekcije za, shto je vishe moguce, mp igara i da polako okupljamo nashe igrache/klanove na jednom mestu. Za sad je formirana CS ekipa. Obezbedili bi nashe privatne servere, za CS vec postoji. Uchestvovanje na internet on-lajn ligama i kupovima, ako se obezbedi sponzorstvo onda bi organizovali i putovanja na ozbiljne LAN dogadjaje. Postojeca ekipa, od koje krece pricha, je 2 godine igrala RTCW i osvajali su drugo mesto prve lige Open Kupa na ClanBase-u. sajt ce biti podignut u narednih dan ili dva na adresi: http://www.teamjso.com irc: server: irc.quakenet.org kanal: #teamjso i-mejl za informacije: cikakure80@netscape.net Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted January 23, 2005 Author Report Share Posted January 23, 2005 uvazili su primedbe nekih ljudi za ime i promenili u schljivovitza gejming:)) ROFL :DDD irc kanal: #schljivovitza sajt, uskoro: www.schljivovitza.com glavni likovi su Kure i Sica, pa se njima obratite,.. ne znam nishta vishe ja im pomazem samo da se oglase na forumu.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Postojeca ekipa, od koje krece pricha, je 2 godine igrala RTCW i osvajali su drugo mesto prve lige Open Kupa na ClanBase-u. sajt ce biti podignut u narednih dan ili dva na adresi: igrao bi kada se ne bi zvali JSO... rtcw sux , probaj et Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 igrao bi kada se ne bi zvali JSO... rtcw sux , probaj et Za sljivovitza netju da komentarisem u uopste ...... [:(!] JSO je jos gore ... brate niko???? Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 niko nema veze sa time ,samo postuje ono za sta su ga ljudi zamolili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Ma sta god ...... trebao je da ih isprebija zbog ovoga .... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Dobar beat ! evo ja se prijavljujem za Minesweepere !!! a moze i Yamb (samo u LAN-u) :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Ako ce biti nesto dobro, onda moze q3 da prodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Evo ja sam za.. mada ne znam shta bih igrao..Mozda taj RTWC, ja sam shiroko poznat kao Zvezdan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Ma sta god ...... trebao je da ih isprebija zbog ovoga .... Sta bre ti debeli hocesh:D Bre jso rules:) Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts