Niko Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Pravimo multigejming PRO klan koji bi okupljao ozbiljne igrache sa nashih prostora ili iz dijaspore. Namera nam je da se formiraju sekcije za, shto je vishe moguce, mp igara i da polako okupljamo nashe igrache/klanove na jednom mestu. Za sad je formirana CS ekipa. Obezbedili bi nashe privatne servere, za CS vec postoji. Uchestvovanje na internet on-lajn ligama i kupovima, ako se obezbedi sponzorstvo onda bi organizovali i putovanja na ozbiljne LAN dogadjaje. Postojeca ekipa, od koje krece pricha, je 2 godine igrala RTCW i osvajali su drugo mesto prve lige Open Kupa na ClanBase-u. sajt ce biti podignut u narednih dan ili dva na adresi: http://www.teamjso.com irc: server: irc.quakenet.org kanal: #teamjso i-mejl za informacije: cikakure80@netscape.net Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 ne kontam de se ovde spominje starcraft i sta mi imamo od toga konkretno ( ti lan turniri mi deluju skakljivo ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted January 23, 2005 Author Report Share Posted January 23, 2005 uvazili su primedbe nekih ljudi za ime i promenili u schljivovitza gejming :)) irc kanal: #schljivovitza sajt uskoro www.schljivovitza.com em.. Kure i Sica sve organizuju, imash mejl i irc pa ih pitaj.. (ja nemam pojma nishta vishe od toga, nisam u tome..) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Ajde sve najbolje za timom. JSO mi se nije svidjalo, "schljivovitza gejming" je OK ali moglo je mnogo bolje ime da se nadje ako vec pravite PRO-GAMING klan. Jos jednom, sve najbolje i puno srece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Hocce li biti "sekcija" za NFSU2? Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts