Dreadnought Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Ljudi jel neko cuo za ovo? Sad skidoh neki katalog kad ono... Aj ako je neko cuo/video/igrao da baci neke utiske. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 pa kao neki je akcioni rpg.. iskreno nisam probao jer je dobio vrlo loshe ocene po netu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Igrao,preshao...djubre. Igra je ista kao i onaj akcioni LOTR(gde vodis razne likove i peglas). Ovde sva tri lika idu zajedno i u zavisnosti od situacije mozete da birate koga zelite da kontrolishete.Na kraju svakog nivoa dobijate meni gde koristite pare i exp sto ste zaradili. Standardni hack n slash...jako kratak(2 sata igranja),ne isplati se uzimati. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 24, 2005 Author Report Share Posted January 24, 2005 Thx. Da ne bacim lovu kao za onaj glupi MTG: battlegrounds shto uzeh na navidjeno. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 hourah! umri losha igrice... umri umri :DD... niste napomenuli dobru stranu tih glupih igrica... uvek mozhete da ih podelite sa velikim brojem ljudi kako bi i oni shvatili da su glupe? Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshimo Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Ja u zivotu vece g'ono nisam video/chuo/igrao... daj bre molim vas, studded leather armour 6000 gp??!!!? Inache igra je totalno D&D (po najavama)... a ni gfx nije nikakav. Kao nov endzn ovo ono... pffft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 al zanimljivo da je dotichna igra za konzole proshla ocenjena i do 90% pfff :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksifort Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 To je najveci krs koji sam piko u zadnje verme!!!!!!!!!!! Krs kamera (kao u LOTR.....cini mi se da je isti engin),krs grafika,krs prica....sve krs......ispisali Forgothen realms....ja se nalozio kad ono KRS! [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 pa naravno kad je lotr i ovo govaNJce pravila ista vesela druzina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Prva stvar koju sam pogledao je developer... i odmah tu je mnooogo zasmrdelo... pokrenem igru, i naravno, go'no! Wizardsi su sebi udarili dangu sa ovom igrom, nema veze sa D&D-om. Bolje da su napisali: Upoznavanje dece do 5 godina i lica sa mentalnim zaostatkom sa carobnim i uzbudljivim magicnim svetom patuljaka i vilenjaka!!! Onda im mozda i oprostim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 11, 2005 Author Report Share Posted February 11, 2005 Prva stvar koju sam pogledao je developer... i odmah tu je mnooogo zasmrdelo... pokrenem igru, i naravno, go'no! Wizardsi su sebi udarili dangu sa ovom igrom, nema veze sa D&D-om. Bolje da su napisali: Upoznavanje dece do 5 godina i lica sa mentalnim zaostatkom sa carobnim i uzbudljivim magicnim svetom patuljaka i vilenjaka!!! Onda im mozda i oprostim... Nije im prvi put. Brukali su se i sa MtG:Battlegrounds. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 To fala bogu, nisam ni video. Sasvim sam zadovoljan Magic-om na stolu sa ljudima, pa nisam ni gledao ta comp izdanja... nisam ni sumnjao da ce da bude dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 11, 2005 Author Report Share Posted February 11, 2005 Mislish nisi ni sumnjao da tje biti LOSHE. I ja sam sasvim zadovoljan Magicom za stolom, sa ljudima. Problem je kad zivish u selendri pa nemash ljudi, jedina prilika mi je 2-3 puta godishnje kad uspem da zbrishem do NS-a. Zato sam se i nadao da ce Battlegrounds biti kakav takav surogat za decks&table. Eto, nije bio. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 I nije lose... E kad smo vec kod toga me bode jedna jadnost =) sta fnaci FAKIN "realms" neka borba...bitkica...polje....sta bre??? Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Mislish nisi ni sumnjao da tje biti LOSHE. I ja sam sasvim zadovoljan Magicom za stolom, sa ljudima. Problem je kad zivish u selendri pa nemash ljudi, jedina prilika mi je 2-3 puta godishnje kad uspem da zbrishem do NS-a. Zato sam se i nadao da ce Battlegrounds biti kakav takav surogat za decks&table. Eto, nije bio. Ako igrash magic, produzi josh malo od novog sada, u josh jednu selendru :) Ne ozbiljno, ako si za, PM-uj pa da se dogovorimo. Ja imam ekipu, al bi da teram sa nekim drugim ljudima malo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Ako vam je dosadno bilo sta da igrate onda samo ovo moze da vam ne dosadi .... Jedino za ubijanje vremena je dobra Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Ma nije ni za to... Pre cu prosuti dzak pasulja na sto i brojati koliko ima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts