Jump to content

Forgotten realms: demon stone

Dreadnought

Recommended Posts

Igrao,preshao...djubre.

Igra je ista kao i onaj akcioni LOTR(gde vodis razne likove i peglas).

Ovde sva tri lika idu zajedno i u zavisnosti od situacije mozete da birate koga zelite da kontrolishete.Na kraju svakog nivoa dobijate meni gde koristite pare i exp sto ste zaradili.

Standardni hack n slash...jako kratak(2 sata igranja),ne isplati se uzimati.

Is there a flower shop in the tahraji desert?

hourah! umri losha igrice... umri umri :DD...

niste napomenuli dobru stranu tih glupih igrica... uvek mozhete da ih podelite sa velikim brojem ljudi kako bi i oni shvatili da su glupe? [:)]

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Prva stvar koju sam pogledao je developer... i odmah tu je mnooogo zasmrdelo... pokrenem igru, i naravno, go'no! Wizardsi su sebi udarili dangu sa ovom igrom, nema veze sa D&D-om. Bolje da su napisali: Upoznavanje dece do 5 godina i lica sa mentalnim zaostatkom sa carobnim i uzbudljivim magicnim svetom patuljaka i vilenjaka!!! Onda im mozda i oprostim...

Prva stvar koju sam pogledao je developer... i odmah tu je mnooogo zasmrdelo... pokrenem igru, i naravno, go'no! Wizardsi su sebi udarili dangu sa ovom igrom, nema veze sa D&D-om. Bolje da su napisali: Upoznavanje dece do 5 godina i lica sa mentalnim zaostatkom sa carobnim i uzbudljivim magicnim svetom patuljaka i vilenjaka!!! Onda im mozda i oprostim...

Nije im prvi put. Brukali su se i sa MtG:Battlegrounds.

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Mislish nisi ni sumnjao da tje biti LOSHE. I ja sam sasvim zadovoljan Magicom za stolom, sa ljudima. Problem je kad zivish u selendri pa nemash ljudi, jedina prilika mi je 2-3 puta godishnje kad uspem da zbrishem do NS-a. Zato sam se i nadao da ce Battlegrounds biti kakav takav surogat za decks&table. Eto, nije bio. [V]

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Mislish nisi ni sumnjao da tje biti LOSHE. I ja sam sasvim zadovoljan Magicom za stolom, sa ljudima. Problem je kad zivish u selendri pa nemash ljudi, jedina prilika mi je 2-3 puta godishnje kad uspem da zbrishem do NS-a. Zato sam se i nadao da ce Battlegrounds biti kakav takav surogat za decks&table. Eto, nije bio. [V]

Ako igrash magic, produzi josh malo od novog sada, u josh jednu selendru :)

Ne ozbiljno, ako si za, PM-uj pa da se dogovorimo. Ja imam ekipu, al bi da teram sa nekim drugim ljudima malo...