watch:. Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 evo ovako prvo sto bihda pitam ako neko zna zasto mi je odjednom na mirc pojavljuje lock mirc i da kao stavim sifru itd...a posle 30 minuta nestane i posle slobodno radi , a drugo je na kompu sam nije bitno sta radim uglavnom posle 30,45 minuta mis ( logitech mx300) prestane da mi radi i pukne mi veza a komp dalje radi i uzmem kuglasa sve radi i tako stalno moram da resetujem komp iznova??? Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 ovo sa mishem se deshava ako nisi instalirao ispravne drajvere za njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 za mirc lock : options >> other >> lock pogledaj jel otkaceno on start ako jeste, destikliraj ga :) (stiklirati. uvek mi je to bila smesna rec..) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 20, 2005 Author Report Share Posted January 20, 2005 ovo sa mishem se deshava ako nisi instalirao ispravne drajvere za njega imam original drajvere za njega Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow14 Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Moram da vas pitam neshto... Prijatelj mi je narezao jedan disk. Kad ubacim disk u CD-ROM i kliknem na njega pokazuje mi da treba da ubacim disk. (kao da ga nisam ubacio). Shta mislite u chemu je problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Moram da vas pitam neshto... Prijatelj mi je narezao jedan disk. Kad ubacim disk u CD-ROM i kliknem na njega pokazuje mi da treba da ubacim disk. (kao da ga nisam ubacio). Shta mislite u chemu je problem? loshe narezan disk/losh cd rom ili zaprljan laser/benqo, princo ili neki drugi shugavi cd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow14 Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 loshe narezan disk/losh cd rom ili zaprljan laser/benqo, princo ili neki drugi shugavi cd E bravo! Jeste CD Princo. Shta sad? To shto je na CD-u mi je stvarno bitno. Kako da ga pokrenem??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 E bravo! Jeste CD Princo. Shta sad? To shto je na CD-u mi je stvarno bitno. Kako da ga pokrenem??? nikako :) neka nareze ponovo .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow14 Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 E u kurac. To ce biti malo teze jer je 5000 km odavde. Ma nemoguce da od vas ovoliko nijedan ne zna kako da pokrenem disk. CD-ROM druge diskove pusta... Samo zashto je Princo losh disk i koji su onda dobri? Dakle da li iko zna kako da se pokrene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Uzmi nadji nekog lika koji ima stari teac cd-rom pa probaj kod njega da ga prochitash... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Samo zashto je Princo losh disk i koji su onda dobri? ja iskljuchivo koristim Verbatim, mada ni SmartBuy nije losh Vidjao sam Princo diskove koji su se bukvalno otopili posle godinu dana stajanja na shtapu (na strani na kojoj se pishe zlatni sloj je krenuo da se povlachi i deformishe) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow14 Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Uzmi nadji nekog lika koji ima stari teac cd-rom pa probaj kod njega da ga prochitash... Verovatno si u pravu. Sad sam bio kod ortaka i kod njega radi. Ali njegov je Pioneer CD-R. Moj CD-ROM je NEC mozda je do njega. Shta mislite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 da, ja imam u kompovima nec, mitsumi i teac - samo teac chita sve, a nec chita manje nego mitsumi... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow14 Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 OK onda cu da zamenim ovaj krsh NEC. I uzecu TEAC ako si 100% siguran da je bolji i da sve cita! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow14 Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Sad sam zvao sve firme za prodaju delova za kompove. I kazu da nema Teaca vishe!Shteta. Poshto ste verovatno iskusniji nego ja sa tim CD-ROM-ovima shta mislite koji je najbolje da kupim??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 što bi kupovao cd rom? kupi dvd rezač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow14 Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 OK. Kupio sam DVD rezac. Problem je sad Anti-Virus! Poshto mi je istekla pretplata na Norton Anti Virus.Kupio sam piratski Norton. Ali ne mogu da se registrujem. Koji vi Anti Virus koristite? ..bem ti Norton [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts