Corey Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 nema sanse...pokusavam stalno ali nista...valjda ce me usrati jednog dana...skacem na scroll i opet ne mogu,valjda mi nije sudjeno... Uradicu ti jedan demo da ti pomognem samo mi daj host. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 ja cu skoro za dz tj za 4 e salim se poenta je da ti je skok na skrol i da samo vezbas ne mozes to odma da naucis to su ipak godine i godine cs- Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprayoR Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 to ce vam najbolje obljasniti franja :p Quote <Manja> nhf|baxuzz <Manja> el si josh pro <nhf|baxuzz> ne <Manja> aaaaaa <nhf|baxuzz> sad sam fency pro <nhf|baxuzz> :D <Manja> nemoj mene da sledis zovite me Manja the masta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 gle ovako :d zaletis se :D i prvi skok drzis pravo i cucanj... svaki sledeci menjas stranu i skaces na skrol...a cucanj i dalje drzis...a moze i bez cuchnja :D kontas :) ? Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts