balrog- Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Svi ono koji nameravaju da kupe sve tri knjige Gospodara ja im topolo preporucujem da kupe sve tri knjige u jednoj ilustracija Alan Li.Znaci tu nemaju samo knjige vec i mnogo vise opisa o svim poznatim likovima iz knjige i tako te stvari. Isto tako preporucujem da kupite Nezavrsene Price od Tolkina gde pise sve svasta sve ono sto vas zanima ja verujem da bi ste tu mogli da nadjete. Ako je neko citao ovu prvu knjigu ovde navedenu ili uopste knjige Gospodara ili Silmarilion rado bih zeleo da cujem komentar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 silmarilion ti je biblija srednje zemlje :) dosta konfuzno u pocetku dok ne popamtis sva imena i rangove, ali kasnije ownuje... procitaj ako mozes. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 a ako ne mozhesh, onda nemoj ;) ja toplo preporuchujem mestire, knjigu mog ortaka pijanog :))) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 20, 2005 Author Report Share Posted January 20, 2005 Znam totalno si upravu za Silmarilion u pocetku treba ti dosta vremena dok zapamtis imena bogova ali knjiga je dobra Za Mestire nikad nisam cuo ako mozes malo da mi objasnis o cemu se radi bilo bi dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Lotr rulz, ko hotje da kupi knjige daleko su najjeftinije u knjizari Motj knjige u ulici majke jevrosime samo 900 dinzi(ja sam kod njih kupio) imaju i silmarilion(imam ga od ranije i chak mi se vishe svidja od lotr-a) i nezavrshene priche(misim 450din) i josh poneshto. Od tolkinovih dela ne svidja mi se samo hobit. Shto se silmariliona tiche ponovitju ono shto sam rekao i ranije dok ga ne prochitash bar 2 puta nishta nisi uradio) Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts