Jump to content

Shmrc...

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lage, zivish u Novom Sadu i zalish se na ribe!? Ljudi odavde (BG) beze kod vas kad god mogu upravo zato da bi upoznali opushtene devojke koje nisu nafrakani skotovi istripovani da su ribe kul samo zato shto imaju miss sixty pantalone.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Ako mislite da vas lozim grdno se varate u vezi sa ovim.Danas zamalo da se potucem sa ovim krezavim likom zbog kojeg me je ostavila ali brate da nije ona naisla neznam sta bi bilo.Jedno je sigurno ja nebi dobio batine vec bi on ostao bez jos nekog zuba.

evo i ja ovo potvrdjujem...znaci decko je jedan od mojih boljih ortaka i nema potrebu da laze...i da vas lozi...

mene jedino nervira...znaci ona ne izgleda bog zna kako...znaci bar da izgleda kao angelina jolie[dobro ne bas tako ali znate vi sta sam hteo da kazem:)))] pa da je sponzorka...ili da digne nos...znaci da ima razloga za to...ali ovako...

znaci barloze...da ti riba izlgeda ko bog i da imas zbog cega da se lemas...podrzao bih te u tome...ovako...ma pusti je u pizdu materinu...

znaci decko joj je jos i kupio dopune za mob...da bi mogla da se dopisuje...i cekao je posle skole...vodio na zurke i sve to...i to mu je hvala[ovo se sad uopste ne zajebavam i sve je ziva istina...za par njih koji ne veruju u pricu...]...

...hopes need smashing!_

mene jedino nervira...znaci ona ne izgleda bog zna kako...znaci bar da izgleda kao angelina jolie[dobro ne bas tako ali znate vi sta sam hteo da kazem:)))] pa da je sponzorka...ili da digne nos...znaci da ima razloga za to...ali ovako...

ionako kad ugasish svetlo sve su one iste [;)]

znam da sam ti pokupio sve argumente, ali mogao si za ovoliko vreme smislish bolji comeback [;)]

ahaha nisi me shvatio

nie bio hejt:)

rispekat!

Lage, zivish u Novom Sadu i zalish se na ribe!? Ljudi odavde (BG) beze kod vas kad god mogu upravo zato da bi upoznali opushtene devojke koje nisu nafrakani skotovi istripovani da su ribe kul samo zato shto imaju miss sixty pantalone.

aj kad budete jednom izlazili pa da ja podjem svama:))

a i o ovome sam pre bulaznio neshto

digne im se klitja kad chuju da je neko iz beograda

odande su oni, znash, opasni!~

jedini za koga znam da nije uspeo da skonta ribu na tu foru (i to minor ribu koja pravi pljeskavice) je ivan [:D]

AHAHAHA

neka osoba glupak hehe

lagisha .. mnogo si pustio krilca .. ne moze niko da zajebava ivana sem mene =)

stalno neshto kenjate o ribama generalno da jednostavno ne znam shta vishe da otkucam .. mislim da ako cemo da prichamo mozemo da prichamo o jednoj (npr ovoj shto ga je napushila) al te generalizacija sve su kurve, sponzorushe i sl .. to ne vodi nichemu jel ako si normalan normalno da necesh oko sebe zeleti takve gmizavke ..

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

smaraci,... bacate hejt na devojke.

bre... ae iskulirajte, ti si pajser jer ti je komp bio na prvom mestu...

kako god bilo,... sad je krenula spika da su sve ribe drolj,sponzorushe... smorili ste...,... ali smorili steeeeeeeeeee ... jebote.

smaraci bre...

( [;)] )...

samo im baci onaj linak :PPP

jedini za koga znam da nije uspeo da skonta ribu na tu foru (i to minor ribu koja pravi pljeskavice) je ivan

rofl !

@ LaG:

Pa ja sam isto iz NS-a i to sam mislio do pre 14 dana za ribe , ali ima dosta njih koje su ispod povrsine drukcije , mozda izgledaju fensi i nafurano , ali kada krenes da pricas sa njima skroz su drukcije.

Takodje mesto izlaska je veeeeliki faktor.

Recimo Fensi gloopache:Cela modena + Sport , Times.

Imash opustene mase a da nisu gabori i u Pipingu i Soba , MB bus...

Kontam da kad budu malo starije ako su malo pametne promenice se , to je faza :)

jebesh piping kad ne mogu da me puste tamo:))

jedine vecheri koje me zanimaju age21required

soba i mb bus su trenutno najpopularnija mesta u gradu, samim tim i pri vrhu sponzorije:))

znam da vasha ekipa nije u tom fazonu ali meni npr odgovara martha's pub al nemam koga da odvedem tamo

irish je bio do jaja dok se nije masa nalozhila da ide tamo

ali to su sve >22 ljudi

shta ja radim tamo..? :((

neka osoba glupak hehe