Sa1Nt Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Bio nekad, kad sam doshao iz VJ ;) No nebitno, ja sa tim mailom pa manje smaram od vas i to je fakt :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 smaraci,... bacate hejt na devojke. bre... ae iskulirajte, ti si pajser jer ti je komp bio na prvom mestu... kako god bilo,... sad je krenula spika da su sve ribe drolj,sponzorushe... smorili ste...,... ali smorili steeeeeeeeeee ... jebote. smaraci bre... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Lage, zivish u Novom Sadu i zalish se na ribe!? Ljudi odavde (BG) beze kod vas kad god mogu upravo zato da bi upoznali opushtene devojke koje nisu nafrakani skotovi istripovani da su ribe kul samo zato shto imaju miss sixty pantalone. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 M@kER,Jan 17 2005, 20:34:22] uu do jaja znam da sam ti pokupio sve argumente, ali mogao si za ovoliko vreme smislish bolji comeback Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Ako mislite da vas lozim grdno se varate u vezi sa ovim.Danas zamalo da se potucem sa ovim krezavim likom zbog kojeg me je ostavila ali brate da nije ona naisla neznam sta bi bilo.Jedno je sigurno ja nebi dobio batine vec bi on ostao bez jos nekog zuba. evo i ja ovo potvrdjujem...znaci decko je jedan od mojih boljih ortaka i nema potrebu da laze...i da vas lozi... mene jedino nervira...znaci ona ne izgleda bog zna kako...znaci bar da izgleda kao angelina jolie[dobro ne bas tako ali znate vi sta sam hteo da kazem:)))] pa da je sponzorka...ili da digne nos...znaci da ima razloga za to...ali ovako... znaci barloze...da ti riba izlgeda ko bog i da imas zbog cega da se lemas...podrzao bih te u tome...ovako...ma pusti je u pizdu materinu... znaci decko joj je jos i kupio dopune za mob...da bi mogla da se dopisuje...i cekao je posle skole...vodio na zurke i sve to...i to mu je hvala[ovo se sad uopste ne zajebavam i sve je ziva istina...za par njih koji ne veruju u pricu...]... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 mene jedino nervira...znaci ona ne izgleda bog zna kako...znaci bar da izgleda kao angelina jolie[dobro ne bas tako ali znate vi sta sam hteo da kazem:)))] pa da je sponzorka...ili da digne nos...znaci da ima razloga za to...ali ovako... ionako kad ugasish svetlo sve su one iste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 17, 2005 Author Report Share Posted January 17, 2005 :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 znam da sam ti pokupio sve argumente, ali mogao si za ovoliko vreme smislish bolji comeback ahaha nisi me shvatio nie bio hejt:) rispekat! Lage, zivish u Novom Sadu i zalish se na ribe!? Ljudi odavde (BG) beze kod vas kad god mogu upravo zato da bi upoznali opushtene devojke koje nisu nafrakani skotovi istripovani da su ribe kul samo zato shto imaju miss sixty pantalone. aj kad budete jednom izlazili pa da ja podjem svama:)) a i o ovome sam pre bulaznio neshto digne im se klitja kad chuju da je neko iz beograda odande su oni, znash, opasni!~ jedini za koga znam da nije uspeo da skonta ribu na tu foru (i to minor ribu koja pravi pljeskavice) je ivan AHAHAHA Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 lagisha .. mnogo si pustio krilca .. ne moze niko da zajebava ivana sem mene =) stalno neshto kenjate o ribama generalno da jednostavno ne znam shta vishe da otkucam .. mislim da ako cemo da prichamo mozemo da prichamo o jednoj (npr ovoj shto ga je napushila) al te generalizacija sve su kurve, sponzorushe i sl .. to ne vodi nichemu jel ako si normalan normalno da necesh oko sebe zeleti takve gmizavke .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 smaraci,... bacate hejt na devojke. bre... ae iskulirajte, ti si pajser jer ti je komp bio na prvom mestu... kako god bilo,... sad je krenula spika da su sve ribe drolj,sponzorushe... smorili ste...,... ali smorili steeeeeeeeeee ... jebote. smaraci bre... ( )... samo im baci onaj linak :PPP jedini za koga znam da nije uspeo da skonta ribu na tu foru (i to minor ribu koja pravi pljeskavice) je ivan rofl ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ma shalim se ;) ZNA IVAN DA SE SHALIM Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 aj kad budete jednom izlazili pa da ja podjem svama:)) To. Da se izvuchemo na tvoj milkshejk. btw sad sam te druknuo Ivanu da ga prozivash :D Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ahhhh samo ne link... *( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Mene niko nije ostavio, ali ja sam svejedno ostavio igraonu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ma link !!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 My precious! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 a taj link... ja mislio na onaj link ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 sta ja da kazem, kada ste vi vec toliko pametni Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Uvek ti mozesh da bacish neki hejt. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 sta ja da kazem, kada ste vi vec toliko pametni hodaj tiho i nosi psa sa sobom... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 to to, a pajsi moze da baci i da baca na onaj linak :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 @ LaG: Pa ja sam isto iz NS-a i to sam mislio do pre 14 dana za ribe , ali ima dosta njih koje su ispod povrsine drukcije , mozda izgledaju fensi i nafurano , ali kada krenes da pricas sa njima skroz su drukcije. Takodje mesto izlaska je veeeeliki faktor. Recimo Fensi gloopache:Cela modena + Sport , Times. Imash opustene mase a da nisu gabori i u Pipingu i Soba , MB bus... Kontam da kad budu malo starije ako su malo pametne promenice se , to je faza :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 jebesh piping kad ne mogu da me puste tamo:)) jedine vecheri koje me zanimaju age21required soba i mb bus su trenutno najpopularnija mesta u gradu, samim tim i pri vrhu sponzorije:)) znam da vasha ekipa nije u tom fazonu ali meni npr odgovara martha's pub al nemam koga da odvedem tamo irish je bio do jaja dok se nije masa nalozhila da ide tamo ali to su sve >22 ljudi shta ja radim tamo..? :(( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 pa dobro, za deset godina cesh i ti moci tamo. samo da znash kako ce to brzo proci... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ALI DA LI CE ZA DESET GODINA POSTOJATI RUR?!?! ILI BAREM MAUD??? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts