iguana Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 ovo me podseti na onu pesmu od tapa kada su josh bili u originalnom sastavu... "ja zelim da si tu, josh svetlosnu godinu,...." Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Pre nekih 3 ili 4meseca nas je jedan meteor promasio za neznam koliko svetlosnih godina sto je inace vrlo malo za svemir. Pazi ako bi se desila neka Super-nova na koju svetlosnu godinu od nas to bi primetili ali to sto je prosao kamicak na svetlosnu godinu od na je isto ko i da nekome padne saksija na glavu u japanu i ti kazes za malo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 svetlosna godina zaista mozhe da bude i vremenska odrednica, kao i kilometar uostalom (samo ptreba ododati i brzinu kojom se ta razdaljina prevaljuje) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 I treba i neka nas zune neki savrseni upuc nek se sve rastavi u prasinu i nek mirno i tiho luta kosmosom :| ps: il nek zune barem amere :) Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 S400 zakon, ruje rulz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 kako da ne a kada mu se prijebe sta ce onda da radi.da ga sebi zabija u bulju ako mu je dovoljno dug.nema sanse. Pre nekih 3 ili 4meseca nas je jedan meteor promasio za neznam koliko svetlosnih godina sto je inace vrlo malo za svemir. Trebalo bi posle svih ovih katastrofa da se pojavi leteci tanji mozda ne uskoro ali jednog dana ce se pojaviti eto vidite da nam ne treba ramza da bi se zabavljali sem ovo za letetji tanjir to je cool Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 skoro 1.6 km... mala prepravka, drknuo nas je negde kod Buenos Aires-a Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 bug has sent another meteor our way, but planetary defences are better then ever I'm doing my part Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 S400 zakon, ruje rulz :D Azashto? da s400 ne moze da ide brzinom svetlosti? :)) ili si to samo nako rekao? :)) [khm]bullshit[/khm] Seva mi paja i za komete i za vulkane i za cunamije.. Dok je piva i zena, postoji razlog zivotu..ostalo su sitnice. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 ,Jan 23 2005, 01:27:18] Azashto? da s400 ne moze da ide brzinom svetlosti? :)) ili si to samo nako rekao? :)) [khm]bullshit[/khm] Seva mi paja i za komete i za vulkane i za cunamije.. Dok je piva i zena, postoji razlog zivotu..ostalo su sitnice. ;) Ne mozhe, al' je najbolji balistichki shtit do sada napravljen ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 "Padaju, padaju s' neba bele zvezde..." [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 to je moj vatromet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts