Spu [RuR] Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 mana: raspadnu se posle 2-3 godine prednost: mozhesh da kazhesh roditeljima da nije trajna onda u mom sluchaju je samo mana =) enivej, raspadnu se posle 2-3, a posle 6 meseci je od jaja siva tj. bleda ja na leto radim bar kod matichnog broja na potiljku, pa kad me smori samo pustim kosu =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 uradicu tatoo sigurno, ali josh nisam siguran shta.......... zasigurno nesto sto niko nema istetovirano, jako je glupo imati nesto zauvek shto ima i neko drugi nacrtano na svom telu Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Aj nek neko pojasni mane i vrline tih privremenih tetovaza sto traju 2-3godine(ili koliko vec traju) Vrlina je ta sto mozes da isprobas tetovazu na neko vreme... A ako ti dosadi posle 3, 4 godine vise je i neces videti... Vecina njih koji su neodlucni, urade prvo privremenu i uglavnom im se dopadne pa preko nje urade trajnu... Mana je ta, sto kod privremenih mozes da radis samo konture, bez senki i ostalih sranja... A ako se odlucis na tamnije nijanse (koje naginju ka crnoj ili sivoj) nije preporucljivo da se rade veliki crtezi, jer crni pigment nije toliko zdrav za kozu... Svaki tattoo majstor kome je barem malo stalo do zdravlja tvoje koze nece hteti da ti uradi neki privremeni tribal preko ledja... I da... Prvu tetovazu je najbolje uraditi na mestu koje ne vidjas svaki dan u ogledalu.... Da ti ne bi dosadila.... Znaci ledja i slicno se preporucuju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 E to sam hteo da cujem...meni je isto u glavu usla glupost o bar kodu,ili eventualno neka poslovica na desnoj nadlaktici...ali ne bih to za ceo zivot...pa ono treba posle objasniti unucima da je deda samo bio zajebant,a ne stvarno u ludari(citaj,bar kod):) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Jedan moj drugar je uradio Shkorpiju na noZi i kazhe da posle tetoviranja ga je svrbelo i kad je pocheshao sve se skoro "oljushitilo".Znachi video sam mu nogu i znam da ne kenja... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 shta su ga tetovirali chokoladom =) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts