manager Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 reve, imam par pitanja za tebe, posto, vidim, razumes se u to... koliko kosta prikljucenje na sbb kabel net?? modem, ugradnja... koliko je 128k, 256k ?? kada to uplatim, koliki je protok??? hvala:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 pazi, prvo okreni sbb i vidi da li imash tehnichkih mogutjnosti za uvodjenje kablovske tv (ako sam dobro skapirao nemash uvedeno). dalje, platjash prikljuchnu taxu koja je bila 3000din kad sam se ja prikljuchivao stim da ako ih ti izcimash da uvedu u tvoju zgradu i ostali ljudi plate ti imash 4 free. mesechno platjash 295 dinara kablovsku televiziju. setovanje modema ti je 1500 dinara, modem dobijash na korishtjenje dokle god si njihov korisnik. 128k flat rate je 1500 dinara, 256k flat rate je 3000 dinara. 128k ima download od 16kb/s i upload od 8kb/s a 256k duplo. pored toga morash da platish za utroshen materijal (kablove, razvodnike, munje fore) koji se koristi u stanu. mogu i da ti dovedu kabl samo do vrata pa da ne morash da platjash kod njih poshto naplatjuju malo skuplje materijal nego shto bi ti platio u radnji ali ti je nameshtanje besplatno i ne morash da se sam drkash sa tim. dakle, za prikljuchenje ti treba 4500 dinara (ako ih ti izcimash da dodju kod tebe samo 1500 za net), pare za materijal (mozhesh i sam), 300 din mesechno za tv i 1500 ili 3000 mesechno za net. to bi bilo to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ux, hvala ti :)) jos sam se nesto cimao i na sbb.co.yu tako da mi je sada kristalno jasno :)) inace moja zgrada ima kablovsku, koliko znam samo ja nemam, posto kada su uvodili nisam bio u bg-u tako da sada treba da ih cimam da dodju samo meni da uvedu.. jos samo da nadjem 4500din i da letim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 to ti je josh bolje onda jer netjesh morati da ih chekash da dodju u roku od 45 radnih dana (kolko imaju rok po ugovoru) vetj tje ti najverovatnije dotji sutra-preksutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 jel ima to u ns? jel fazon mora biti sprovedeno u zgradu da bi moglo da se korisit inace placas neku silnu kintu za sprovodjenje? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 inace sada sam se raspitao i saznao da je prikljucak sada 1500 a ne 3000din !!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 inace sada sam se raspitao i saznao da je prikljucak sada 1500 a ne 3000din !!! :) pa ja sam ti lepo rekao, a ti sto neces da me slusas ko ti je kriv :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
vortexxx Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ja imam par pitanja, ako mogu :) kao 1 da li je sbb firma ili sta ? ako su to sve firme koje sprovode pored ptt-a onda verovatno ima neka od tih firmi u indjiji posto neznam ko ovde sprovodi kablovsku... drug mi kaze da su njemu sprovodili kao neki likovi iz neke frime kabl1 ili tako neshto, pa sad... i gledao sam neki prospekt za kablovsku i pise da je modem valjda 5000 din i tako da nije bash jeftino + kablovi i sve.... ako neko neshto znao o nechemu ovom onda neka mi pomogne hvala Quote What did u say abut my mama ? ah!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 to kabl1 zvuči kao ovaj vrli radijus vektor koji imam.. to im je jedan od alijasa, ako sam dobro povatao.. enivejz, modem je skup ali može da se uzme na rate, a net je otužno spor (surf sporiji od 56k modema, dl malkice brži).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts