MiGsa Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 hehehe blokovi ownz... ( )... ja iz mog bloka mogu svuda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 ma mogu i ja, ali mi zemunci disu za vratom, ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 ljudi jel vi znate koja je najveca opstina u celom Beogradu tj u celoj Srbiji tj u celoj drzavi????????Pa naravno vozdovac! Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 dok smo mi bili centar vi ste bili mocvara:))) hahaha dobar si ;) ljudi jel vi znate koja je najveca opstina u celom Beogradu tj u celoj Srbiji tj u celoj drzavi????????Pa naravno vozdovac! esi ti duvo lepak dechko =) koji crni vozdovac u kom gradu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Zar nije Savski Venac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 hahaha pa shta vam je bre .. najveca po broju ljudi opshtina u Srbiji je NBGD, nisam siguran dal je i po povrshini .. <edit> evo sad sam pogledao .. Medvedja je po povrshini najveca opshtina u Srbiji </edit> Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 ako nishta, onda barem se najgluplji filmovi snimaju na Vozhdovcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 ja sam bio ubeđen da je palilula najveća po površini, no šta je tu je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Shta, na Vozhdovcu je sniman Dortjol Menhetn? =oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 znam da u borchi zivi najvise ljudi, a koja je najveca stvarno ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 znam da u borchi zivi najvise ljudi, a koja je najveca stvarno ne znam... Borcha? Borcha ima vishe ljudi nego NBG!? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 da?! cini mi se da je tako.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 hm, a 1na1? koliko je to glup film? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 greshim dushu. ma koliko 1 na 1 i kengur bili glupi filmovi, dorcol menhetn ih pwnuje U glavi mi se vrti cifra od 140.000 stanovnika opshtine NBGD. Tachna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 dorcol menhetn ih pwnuje hmmmmmmm vazi Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 dorcol menhetn - onako 1 na 1 - sranje kengur - sasvim ql film... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 znam da u borchi zivi najvise ljudi, a koja je najveca stvarno ne znam... hehe e necete mi vredjati nbgd :D pa on ima pola miliona stanovnika :D a ne 140 000 :D mozda borca onda ima vise ali onda bi bg imao 15miliona stanovnika :D:D:Dpa samo u 61 i62 ima 50 000 hiljada ljudi :D:D al imam komsija bruka :D:D a najveca opstina obrenovac ...:D to ne znam :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 Ja sam negde chitao da Savski Venac ima 400k ljudi i da je najvecca opshtina kod nas... i guess da su se zajebali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 tachnije 350 000:) od pre par meseci gradjani nbgd imaju najvecu prosechnu platu u srbiji kao i najvecu platu u privrednom sektoru. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 ALo bre mishevi sha se gubite.Svi znamo da je Miljakovac najjaci.Kao munje,fore munze,novi,gistro shatro,mojne ti meni te fazone ovo ono:) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 banujte ga :)))) znaci produzio si mi zivot za jednu dinu ma dorchol menhetn... nemam komentar, kolko je film... *bip* ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 e majmuni nemojte da smarate .. paviljoni konza, Srbija do Tokija; Paviljoni do Milvokija .. ae razlaz Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 ju pjuni serbs ju r nou mech for aur njuks... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 TACNI PODACI ZA NOVI BEOGRAD, prema poslednjem popisu... Stanovni Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 Broj stanovnika: 236898, od tog broja stalnih stanovnika ima 217773, a privremeno prisutnih 19125. dodaj tome bar 20-30k neprijavljenih i dodje se do neke realne cifre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts