iguana Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 ma da brate u zemunu, al samo da brate dodju ovde u kajblo ispresavijali bi ih brate kako seresh...jeste, jeste, "vi" iz kicbloa bi "nas" iz zemuna prebili....mis'immm znachi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 ma da brate u zemunu, al samo da brate dodju ovde u kajblo ispresavijali bi ih brate alo bre mojne ti jebem kevu automacki mene slika podseca na nike air max ;) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 mene na Gurua:))) (kralja ) colin vozaca koji ulazi u obracun ako stavish na sto des` marki:)) nego... ja volim blokove:) tu su mi prijatelji... koji su mi ko bratja ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Trojka u sredini rula ali ono maksimalno Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 al metalni kajishevi su bili zakon - ja sam burazerov koristio za treninge, jer nema shanse da pukne Ne lazi Cali, priznaj da si krisom uvlacio dux u dizelke, opasavao se metalnim kaisem i lebdeo na airmax2-kama :) Slika je stvarno ocaj :) Nekako kao da svi...smrde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 ovu frizuru zemunku. a kakva je to frizura?....btw koje ovaj crna pored karleusa i imali jos "poznatih" ljudi? Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Aaa koji rofl za sliku:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 a kakva je to frizura?....btw koje ovaj crna pored karleusa i imali jos "poznatih" ljudi? pa kao ranija frizura "tarzanka" ( najpopularnija frizura osamdesetih), sa pustenim repovima, mada ne toliko dugim kao pre ali je glavna osobina sto je kosa masinicom osisana oko usiju, sa strane glave.... onaj peder bosko sa pinka, nisam siguran ali mislim da i sada ima taku zurku. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 slika je extra =o) inache... chemu toliki animozitet izmedju stanovnika Starog Novog Beograda i blokova?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bananagirl Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hocu da se slikam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 evo i ja cu za blokadzijama u pohode ;) ima da ih izujemo iz maxerki! :) ja se samo ne secam ljudi koji su bili normalni u to vreme. kako su se oni oblacili, kako su oni opstali? ipak sam imao samo 9-10 godina u to vreme i samo me je zanimalo na koji nacin da dam gol :))) secam se i onih maosvnih tuca izmedju skola. ono, vreme rata, aj da budemo kao nase tate i da se shibamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 eh secam se tih vremena - bio sam treca godina srednje i crna ovca u svom razredu - metalac u doba dizelasha Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 /me tada nosio Reebok Graphite :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Jebo te, ja sam se u to vreme peglao sa sada najboljim ortakom.. jer je ziveo u drugom bloku. Kako je to bilo dobro vreme..eh. Nisam nosio dizelke, nosio sam levis 509 i one reebok hexalite, grafit, pump kurac-palac.. i slushao Sex Pistolse ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 inache... chemu toliki animozitet izmedju stanovnika Starog Novog Beograda i blokova?!? brate, poshtovanje brate mora da postoji, zna se ko je bio prvi brate Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 brateee, fale ti dva "brate" u toj rechenici brate... (izmedju "postoji" i "," i izmedju "se" i "ko" ;o)) ...pravopis brate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 nemate pojma.nije brate nego bate:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 barteeee isposhtuj me barte =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Hard-Core narodnjaci na ramenima ortaci :) Razumes kapiras brate? E a ja se bas pitam kako bre na ovoj slici nema ni jedanog metalca ili hopera?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 hoperi su new age .. tada si imao dr.igija ili ostalo ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 a kada su bese poceli bad copy i montenigersi ? '97-'98? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 ma to se tek probilo '99-'00 .. tj izashlo iz undergraunda hohoho =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 E ne zna se koja je bila modernija od ove tri u sredini.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 a brate, kao nase slike odeljenja iz tog perioda su drugacije:) ja sam prvo imao boston road graphite ribok, onda BRATE THE ONLY, THE UNRIVALED AIR MAX 2 PLATNENA CRNA SA ZELENIM, onda trojku koja je sranje i umrle su posle mesec dana, a nisam im nista radio...jebote, sad sam se setio, ja sam pokusavao nekim bonsekom da razjebem patike (dvojku) kad su mi postale male, ali nema sanse, znaci glavu dajem da je to najizdrzljivija patika koja je ikada postojala (samo platnena, kozna se raspada kako oces)... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 (edited) jebale vas Air Max 2. Buraz i ja smo pre rata u Andori uzeli Air Max keca i Reebok Hexlite (spelling?) - patike su rulale. ostali air su mi bili previshe nafurani. A za tim vremenom necu zhaliti. Svakodnevno razbijanje lobanja zbog shala, patika, jakne, ili jednostavno dosade. I dan danas kad prolazim kroz nepoznati kraj imam ochi na ledjima, merim distance od ljudi koji su iza mene, zaobilazim grupice blejacha, itd. U 7-8. razredu sam otkrio shiroke pantalone, i od tad sam prestao burazeru da zabadam odecu.. EDIT: kako smo gazili OS Uzichka Republika Edited January 8, 2005 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts