killYg0r Posted August 13, 2024 Author Report Share Posted August 13, 2024 Pa ovaj drugi laptop mi ima samo mini display port i VGA A sad da jurim i mini display u DP me mrzi a on switchuje svakako ekrane, na USB prici je problem, jer se tu zaglupi da njih zaboravi do restarta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 3, 2024 Author Report Share Posted December 3, 2024 Opet sam prosao kroz agoniju kada sam zamenio laptop na kome je radio ovaj setup koji sam jedva namestio. Ne kupujte nikad u zivotu ovaj monitor : D Da bi se osposobio KVM switch da radi preko monitora u punom kapacitetu potrebno je da se odradi sve ovo ponovo: 1. Win update na oba kompa 2. Full driver update na oba kompa 3. Disable svih windows opcija da stavlja USB portove + HID na sleep prvom priliko da bi ustedeo energiju u device manager-u i USB settings delu u winu 11 4. Treba mu Gigabyte software sa njihovog sajta Proradilo mi je sve tek nakon sto sam reinstalirao Gigabyte sw za monitor, nakon svih update-a.... Pre toga izgubljena kosa i zivci 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts