killYg0r Posted November 5, 2020 Report Share Posted November 5, 2020 (edited) prodat! Edited November 7, 2020 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 (edited) Da je sreće da nije sređivano ništa , i da je do 200e, ja bih se zainteresovao 😄 Koji je panel (rezolucija, TN ili IPS), i koja grafika? Edited November 6, 2020 by millanče OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 6, 2020 Author Report Share Posted November 6, 2020 (edited) On 11/6/2020 at 3:42 PM, millanče said: Da je sreće da nije sređivano ništa , i da je do 200e, ja bih se zainteresovao 😄 Koji je panel (rezolucija, TN ili IPS), i koja grafika? Mislis - izgubio je nevinost ako se otvori 😄 Edited November 7, 2020 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 Ma, jok, nego više volim da je jeftinije, pa da ja posle pomenjam, očistim i izmažem šta treba po mome 😄 Rezolucija bombonica za tu veliičinu, mnogo više prija mojim očima nego FHD, ali me lomi što je TN. Ako rešim nešto, javim ti. OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2020 Author Report Share Posted November 7, 2020 41 minutes ago, millanče said: Ma, jok, nego više volim da je jeftinije, pa da ja posle pomenjam, očistim i izmažem šta treba po mome 😄 Rezolucija bombonica za tu veliičinu, mnogo više prija mojim očima nego FHD, ali me lomi što je TN. Ako rešim nešto, javim ti. pae! 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts