ManuChao Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 (edited) Prodajem World of warcraft akaunt koji sam kupio i poceo da igram na legionu. Na akauntu su : Alijansa realm Ravencrest ( Havoc DH ilvl 435, Death knight ilvl 340, Paladin level 80, Druid level 50). Horda realm Draenor (Hunter ilvl 430, DH ilvl 388,Mage leve 117, Priest level 113) realm Ravenholdt ( Warior ilvl 355).Od profesija na aliansi je max level enchanting i leatherworking, na hordi max level skinning, leatherworking, mining i herbalism. Svi legion questovi su uradjeni, sve reputacije exalted. Na warrioru,hunteru i priestu su svi mage tower otkljucani. Legion flying takodje otkljucan. Bfa : svi questovi uradjeni, war campanja je uradjena ( sve sto je otvoreno do sad), sve reputacije na hordi su exalted, na alijansi su sve 2-4k rep do exalted. Uldir 8/8n 8/8 hc na hordi, na alijansi Battle for dazar alor je ociscen na normalu. M+ 10 i veci keystone sam radio svake nedelje tako da je i r.io score pristojan. Na hunteru sam u legionu bio u top 20 na draenor realmu. 62 mounta, ashes of alar, headless horsmen, blackpaw, umber nightsaber... 221 petova, Knockoff blingtron, jadefire spirit... Pvp nije radjen nikad, tako da nema achievmenta i mounta iz te kategorije. Originalni i jedini vlasnik akaunta sam ja, ali nemam vise vremena da igram wow i zato ga prodajem. Ima game time do kraja juna. Da navedem takodje da na battle.netu ima i HoTs sa desetak otvorenih heroja kao i Hearthstone sa starim otkljucanim kartama od kojih su neke legendary. Blizzard balance 16 eura. Game time do kraja novembra. Cena 5000 dinara. Uplata samo POST NETOM. Za vise informacija, armory i raider.io linkove PM ovde ili na +381616081193- WhatsApp Edited October 16, 2019 by ManuChao Updated info Im Sick & Tired of Unequal Globalism, Im Sick & Tired of Faschism, Im Sick & Tired of this kind of People Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuChao Posted March 19, 2019 Author Report Share Posted March 19, 2019 (edited) bump Edited October 16, 2019 by ManuChao Im Sick & Tired of Unequal Globalism, Im Sick & Tired of Faschism, Im Sick & Tired of this kind of People Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuChao Posted April 1, 2019 Author Report Share Posted April 1, 2019 bump Im Sick & Tired of Unequal Globalism, Im Sick & Tired of Faschism, Im Sick & Tired of this kind of People Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuChao Posted June 3, 2019 Author Report Share Posted June 3, 2019 Bump Im Sick & Tired of Unequal Globalism, Im Sick & Tired of Faschism, Im Sick & Tired of this kind of People Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts