lancemi3d Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 (edited) Na prodaju Playstation Slim 4 od 1TB, kupljen pre manje od 3 meseca koji je u garanciji na 2 godine, dakle jos godinu i 9 meseci. Kupljen u prodavnici Igrice i Konzole. Osim sonija, uz njega dajem i dva dzojstika za ps4, od kojih jedan bukvalno nije ni koriscen. Od igrica u fizickom stanju: - Fifa 19 - Red Dead Redemption 2 - Uncharted 4 - The last of us Remastered, - Ratchet & Clank U digitalnom stanju (kupovao preko playstation store-a na akauntu): - UFC 3 (najnoviji) - NBA 2k19 - Rocket league - I jos par drugih koje su se delile besplatno na Playstation Plus poput Steep, Laser league, Friday 13th, . . . Takodje aktiviran je i Playstation Plus koji vam omogucava online igru do Marta, i uz koji dobijate dve igrice besplatno svakog novog meseca od PS-a. Apsolutno sve radi kako treba i ispravno je. U slucaju da nekoga zanima Fifa 19, igrao sam Ultimate team najvise tako da cu ostaviti sliku ekipe jer ce kupac i to naslediti. CENA: 52.000 RSD Poruka/poziv na 0615746322 Edited January 11, 2019 by lancemi3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 ako si voljan ja sam rad da se dogovorimo oko jednog džojstika i red dead redemptiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted January 11, 2019 Author Report Share Posted January 11, 2019 @prota_ Najradije, javilo mi se dosta ljudi sa slicnom idejom, meni je u glavi da ako prodam sve u paketu da mogu da izvucem cifru koju sam gore stavio, i da ako prodam na delove da cu da izvucem manje love :/ tako da u slucaju da mi se otvori neka prica da npr prodam soni + dzojstik samo, javicu ti se Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 crveni cip za podglavu da se sony ne raspadne a 5 dinara da se podglavi da ne klima. puna pepeljara opusaka sto znaci da je unutrasnjost sonija katastrofa... nudim 25.000 prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts