sinister Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 Poz ljudi. Da li neko ima iskustva sa kupovinom na ovaj dan? Imam opciju da narucim laptop iz USA, preko drugara, pa me zanima koje sajtove predlazete, gde su najbolje cene i ko je najpouzdaniji. Ako je bitno napomenuti, narucujem MS Surface2. Aj svako dobro Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 Amazon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 8, 2018 Report Share Posted November 8, 2018 9 hours ago, sinister said: Poz ljudi. Da li neko ima iskustva sa kupovinom na ovaj dan? Imam opciju da narucim laptop iz USA, preko drugara, pa me zanima koje sajtove predlazete, gde su najbolje cene i ko je najpouzdaniji. Ako je bitno napomenuti, narucujem MS Surface2. Aj svako dobro isprati Engadget i TheVerge, uvek imaju postove gde najavljuju tech BF rasprodaje. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts