RUR.SyS Posted October 9, 2018 Report Share Posted October 9, 2018 Kao što tema kaže, ovde možete pronaći saigrače za vaš tim za predstojeće turnire na Reboot Infogamer 2018 i Games.con 2018. Ovde je objava Reboot Infogamer turnira: http://rur.rs/2018/10/09/reboot-infogamer-2017-rur-heroes-of-the-storm-turnir-prijavite-se/ Ovde je objava Games.con turnira: http://rur.rs/2018/09/28/rur-heroes-of-the-storm-turnir-na-games-con-2018/ Napravie post, recite ko ste, koji vam je skill level i šta igrate obično, i to je to :) Neko mora da krene, kada jednom neki napravi prvi post, posle samo ima da krene predstavljanje ostalih, znamo iz iskusutva :) Srećno u potrazi za saigračima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zika1984Car Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 Zdravo svima! :) Hvala klan RUR za ovaj post! (imam osecaj da sam ja na neki način bio inspiracija za ovo? :D ) Tražim ekipu kojoj bi se pridružio za takmičenje na Games con u HOTS-u. Igram HOTS preko dve godine, level 1093, najviši tier mi je diamond 2(trenutni plat 4), najviše mi leže assassin i warrior heroji mada igram sve heroje. Neki od vas me već znaju sa HS turnira ili su igrali sa mnom. Moj nick je: Zika1984Car#2798 Slobodno me kontaktirajte putem Battlenet-a. Veliki pozdrav! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakari Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 Pozdrav Trazim tim za turnir na Game con u, Dia ranked. ali trenutno HL je plat 4. TL Dia 3 ako je neko zainteresovan moze da me doda na bnetu i da popricamo cobi#2125 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoh4n Posted November 9, 2018 Report Share Posted November 9, 2018 Pozdrav svima! Trazim tim za Team League,Games.con ili za turnir!! Imam 1116 lvl Master Hl/Dia TL,main assasin ali ako treba mogu biti support! Ako negde ima mesta slobodno pisi. Hocu ici jos gore tako da normalan igrace trazim! Blizzard Ip:Zohan#2998 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaceballs Posted November 11, 2018 Report Share Posted November 11, 2018 (edited) Ako neko jos uvek trazi tim, nama fale igraci pa neka se javi na RUR Discordu u lft_hots pa cemo vas dodati :) Edited November 25, 2018 by spaceballs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 15, 2018 Report Share Posted November 15, 2018 Eto još malo pa vas već ima za ekipu :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts