support Posted October 1, 2018 Report Share Posted October 1, 2018 Steta. Covek je izgoreo u zelji da izbaci bas dobar procedural space sim. Okacice kod igre, i nada se da ce dobre delove koda neko uzeti i napraviti nesto slicno LT. https://www.kickstarter.com/projects/joshparnell/limit-theory-an-infinite-procedural-space-game/posts/2270873 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 3, 2018 Report Share Posted October 3, 2018 procitao sam na mejlu i bas sam se smorio tip je imao toliko energije i toliko je varnicio sa idejama da je posle godinu dve doveo svoje zdravlje u pitanje, zao mi sto na kraju nije uspeo da izgura celu pricu posle toliko godina, tebao je da pojednostavi i da snizi ciljeve koje je sebi postavio... steta da toliki trud i rad ne budu bar nekako iskorisceni sama igra, tj ono sto je uradio, je izgledala (i dalje izgleda) fenomenalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts