lancemi3d Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 U toku sledece nedelje uzimam nov procesor i maticnu, a nemam dovoljno novca za ddr4 ram pa moram da prodam ove komponente koje sam do sada koristio Kao sto sam naveo imam i7-3770 procesor i maticnu plocu b75A-g41, ja sam drugi vlasnik, prvi vlasnik je bio peca iz efraga kog verovatno svi znate, dobro je ocuvao sve pa je tako i mene dobro sluzio procesor, menjam ga iz prostog razloga sto zelim jos bolje performanse u csgo pre svega pa prelazim na i5-8600k. Sto se tice kantera koji sam najvise igrao, na gotovo svakoj mapi bih imao 200fps+ cak i kada pucaju smoukovi po sajtovima, na cache npr zna da padne ispod 200 cesto, na mapama poput cbble i mirage sam primetio da ne pada ispod 250fps+, dakle zavisi od mape, zato i uzimam noviji procesor gde ocekujem bolje performanse... Takodje imam i ddr3 hyperx RAM od 8gb, koji je ja mislim (provericu ako treba) u garanciji jos godinu dana, kupljen u WinWin-u, ako nekome treba nek ponudi cenu za ram Menjao bih procesor + mat. plocu za neku solidnu ddr4 8gb ram memoriju, ili za vrednost iste, vidim da je hyperx fury od 8gb na emmiju malo manje od 12k RSD, dakle toliko i trazim NAPOMENA: Posto komponente nove uzimam na rate preko kreditne kartice u rajfajzenu koja mi je odobrena sada u petak, prodao bih sve komponente tek kada dobijem tu karticu (receno mi je u toku sledece nedelje do petka najkasnije), tek tada bih i prodao ove trenutne komponente kako bih mogao da koristim komp do tada. Pitanja slobodno ovde ili na steam https://steamcommunity.com/id/forzacasteddu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted June 24, 2018 Author Report Share Posted June 24, 2018 prodato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts