Feel--- Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Drugari, uzeh Benq monitor i probao da prikacim na hdmi kabal, medjutim kaze "Hdmi no signal" U cemu moze biti problem? Graficka kartica mi je AMD Radeon 200 series... Hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Njihovi monitori izlaze iz fabriku podesheni na DVI, prikachi na kompach preko HDMI, ukljuchi ga slobodno i onda prodrndaj gumbove na samom monitoru dok ne nadjesh meni gde cesh da promenish sa DVI na HDMI i to ti je to, dobicesh sliku odmah, i naravno, ne morash to da radish svaki sledeci put. :) Bar je to bio kod mene sluchaj, promenio sam kablove 17 puta i spakovao monitor da ga vratim u radnju dok nisam to probao... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feel--- Posted December 29, 2017 Author Report Share Posted December 29, 2017 1 minute ago, Wulfgar said: Njihovi monitori izlaze iz fabriku podesheni na DVI, prikachi na kompach preko HDMI, ukljuchi ga slobodno i onda prodrndaj gumbove na samom monitoru dok ne nadjesh meni gde cesh da promenish sa DVI na HDMI i to ti je to, dobicesh sliku odmah, i naravno, ne morash to da radish svaki sledeci put. :) Bar je to bio kod mene sluchaj, promenio sam kablove 17 puta i spakovao monitor da ga vratim u radnju dok nisam to probao... Uradio sam i to, prvo mi je pisalo "No cable connected", pa kada sam izabrao da sam na HDMI 1 onda se pojavi plava slika i pise "Hdmi no signal" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feel--- Posted December 30, 2017 Author Report Share Posted December 30, 2017 Jos neko da pomogne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Da li je kabl ispravan, jesi li ga probao na drugom ekranu, tvu? Da li ima signala sa drugim izlazom DVI, VGA, DP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 da li si mozda ubo taj hdmi u plocu umesto u grafiku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feel--- Posted December 30, 2017 Author Report Share Posted December 30, 2017 1 hour ago, Mawtchie said: Da li je kabl ispravan, jesi li ga probao na drugom ekranu, tvu? Da li ima signala sa drugim izlazom DVI, VGA, DP? Radi mi na VGA, nikako nece na HDMI Probao sam hdmi na tv-u, radi.. 58 minutes ago, Kevin said: da li si mozda ubo taj hdmi u plocu umesto u grafiku :D Hahahahahah (y) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts