Bojan Krsmanovic Posted October 1, 2017 Report Share Posted October 1, 2017 Pozdrav svima :), sezona 42. (septembar) je završena. Otvorio sam ovu temu sa ciljem da se otprilike vidi koliko igrača igra aktivno hearthstone i koliko napredujemo kao zajednica. Nije cilj teme da se hvalimo rangom nego da iskreno napišemo sa kojim rangom smo završili sezonu. Može se dodati i druga dostignuća u sezoni kao što je arena ili eventualno neki turnir. Nadam se da ću i naredne hearthstone sezone otvoriti temu pa da imamo neki kontinuitet. Dakle ovde može svako da napiše koji je rang stekao u septembarskoj sezoni i da ostavi komentar vezan za sezonu. Ja sam Bojan Krsmanović, igram hearthstone od februara 2017 a moj battletag je BojaniMarko#2993 U ovoj sezoni sam dostigao rang 10 i najviše 7 pobeda u areni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Pozdrav Bojane, ima jako puno ljudi koji igramo redovno HS, i ovde na forumu, samo što nije nešto aktivan narod trenutno :) Uključi se jednostavno u razovor tamo na opštoj temi i upoznaćeš ljude. A imaš i spisak aktivnih HS igrača pingov na vrh ovog dela foruma, tu isto možeš da nađeš ljude za igranje i druženje. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted September 25, 2020 Report Share Posted September 25, 2020 секс анал пенетрацја деи1 гуд наџуи мид Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts